Cum a comentat Laurențiu Reghecampf absența lui Dan Petrescu de pe banca CFR-ului la meciul cu oltenii

[ad_1]

  • Liga 1: FC ArgeșFarul, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTARapid, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

”Bursucul” are de ispășit o etapă de suspensare din cauza cumului de cartonașe galbene.

Absența lui Petrescu, de pe banca CFR-ului, a fost comentată și de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor.

”O să fie un minus pentru ei, mai ales că este meciul cu Universitatea Craiova. Este antrenorul echipei și e un minus pentru ei.

Este meciul cu echipa de pe primul loc și e important să câștigăm cele 3 puncte.

O victorie cu CFR Cluj este un pas înainte de a ne îndeplini obiectivul, acela de a urca pe locul 2”, a spus Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Dan Petrescu a răbufnit după ce a aflat că e suspendat: ”Măi, băieți! Astea nu există nici în Tanzania”

Antrenorul ar fi trebuit să fie suspendat, însă, la partida cu FC Argeș, dar nimeni nu a știut că a ajuns la patru galbene și până în această săptămână, când Liga a informat clubul că Dan Petrescu trebuie să-și ispășească ”pedeapsa” la partida cu Universitatea Craiova.

Dan Petrescu a răbufnit după ce a aflat că e suspendat

La conferința de presă premergătoare jocului, Dan Petrescu a vorbit despre subiect și s-a declarat revoltat. Antrenorul a transmis că e ilogic să fie ”șterse” cartonașele galbene ale jucătorilor la intrarea în play-off și ale antrenorilor nu.

Nu mai înțelege nimeni regulamentul ăsta din România, dacă voi îl înțelegeți… Ni s-au luat puncte, ni s-au luat goluri, s-au luat galbenele jucătorilor. Galbenele antrenorilor nu s-au luat. Doamne ferește!

Dacă-mi spune și mie cineva… Nu mai înțeleg nimic. Cum e posibil ca galbenele la fotbaliști să se șteargă, iar la antrenori, nu? Ne-ați luat și puncte, și goluri, măi, băieți, măcar lăsați-ne și pe noi să stăm pe bancă.

Astea sunt reguli care nici măcar în Tanganyika nu există, în Tanzania dacă găsești regula, spun ‘mă scuzați, am greșit’, dar nu există!”, a spus Dan Petrescu.

Etichete: laurentiu reghecampf , dan petrescu , universitatea craiova-cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..