Paul Pogba a refuzat 24 de milioane € pe an doar pentru a-și îndeplini visul! Unde vrea să joace campionul mondial



  • Liga 1: Chindia Târgoviște – FC Botoșani, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Una dintre formațiile care luptă pentru semnătura șesarului de pe Old Trafford este PSG. Parizienii au probleme în compartimentul median și vor să aducă neapărat un mijlocaș central de top la vară. 

Paul Pogba visează să fie antrenat de Zinedine Zidane la PSG

Șansele ca Pogba să ajungă pe Parc des Princes în următoarele luni sunt destul de mari, întrucât fotbalistul își dorește și el să joace în capitala Franței. 

Conform El Nacional, lui Pogba i-au fost propuse recent 24 de milioane de euro anual din partea celor de la Manchester United, care își doresc să îl păstreze, deși nu a dat randamentul așteptat. 

Campionul mondial a refuzat categoric, deoarece are o singură dorință pentru sezonul următor: să joace sub comanda lui Zinedine Zidane (49 de ani).

Fostul decar al Franței este în continuare în vârful listei lui PSG pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino (50 de ani), antrenor care este ca și plecat din Paris, după un nou sezon fără trofeul UCL. 

Paul Pogba, sfătuit de Wayne Rooney să plece de la Manchester United

Rooney consideră că Pogba nu a avut impactul așteptat de toată lumea și este de părere că o despărțire la finalul acestui sezon ar fi cea mai potrivită pentru cele două părți.

Totodată, fostul atacant de pe Old Trafford l-a nominalizat și pe fostul său coleg, Cristiano Ronaldo, despre care a spus că trebuie să se lase locul celor mai tineri.

„Ar fi mai bine ca Paul Pogba să meargă mai departe. Nu a avut impactul pe care și l-ar fi dorit. Arăta un jucător complet diferit atunci când joacă pentru Franța. Nu prea a funcționat la Manchester United.

Ronaldo a marcat goluri importante, dar clubul trebuie să meargă mai departe cu jucători mai tineri, înfometați. Cristiano să înțeleagă puțin, asta e fotbalul. Este o amenințare de gol, dar în restul jocului are nevoie de mai mult„, a mai spus Rooney.

Etichete: psg , manchester united , zinedine zidane , paul pogba , mercato


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..