Reacția lui Erik Lincar despre un ”baraj” cu Dinamo. ‘U’ Cluj are un atu pentru Liga 1

[ad_1]

  • Tenis: Simona HalepShuai Zhang, joi, 14:00, Digi Sport 2

  • Liga 2: Concordia ChiajnaHermannstadt, joi, 19:30, Digi Sport 1

‘U’ Cluj nu se teme de o confruntare cu Dinamo în barajul pentru Liga 1

‘U’ Cluj este la trei puncte de liderul Petrolul Ploiești și are șanse importante să revină în Liga 1. „Șepcile roșii” au primit patru milioane de lei (800.000 euro) din partea Consiliului Local Cluj-Napoca.

FC Hermannstadt și Petrolul se confruntă cu probleme financiare, iar CSA Steaua nu are deocamdată drept de promovare în Liga 1.

În direct la Digi Sport, Erik Lincar, antrenorul echipei ‘U’ Cluj, a declarat că este pregătit și pentru un eventual baraj cu Dinamo, ocupanta antepenultimului loc în play-out-ul Ligii 1.

„Nu cred că avem nevoie de o remaniere serioasă pentru Liga 1, cred că am putea face o figură frumoasă. La noi lucrurile sunt foarte stabile din punct de vedere financiar. Nu sunt salarii foarte mari, dar sunt la zi, suntem într-o situație foarte bună.

Din punctul meu de vedere, am avea șanse egale cu Dinamo la un baraj. Dinamo trece printr-o perioadă complicată, apar în fiecare zi probleme de toate felurile. Chiar nu ne-ar fi deloc teamă să jucăm cu Dinamo”, a spus Erik Lincar, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Clasamentul Ligii 2, play-off

clasament liga 2
Foto: flashscore.ro

Clasamentul Ligii 1, play-out

clasament liga 1
Foto: lpf.ro

Etichete: liga 1 , dinamo , u cluj , liga 2 , erik lincar , promovare liga 1 , baraj liga 1 , lincar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..