FC Botoșani, în pericol să rateze barajul pentru Conference League. Reacția lui Valeriu Iftime după eșecul cu Dinamo

[ad_1]

  • Liga 1: FC Argeș – CFR Cluj, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul – FC Voluntari, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

Valeriu Iftime: „A fost degringoladă în mintea fotbaliștilor”

Dinamo a condus cu 2-1 la pauză, după “dubla” lui Balthazar Pierret (7’, 44’). Mijlocașul francez a primit al doilea cartonaș galben în prelungirile primei reprize.

FC Botoșani a înscris prin Jaja (31’) și Mihai Roman (54’), dar Dinamo a dat lovitura în zece oameni, prin Giani Crețu, în minutul 68.

FC Botoșani întrerupe o serie de trei victorii și riscă să piardă locul doi în play-out, care asigură disputarea unui baraj pentru calificarea în Conference League.

În direct la Digi Sport, Valeriu Iftime, finanțatorul echipei moldovene, a anunțat că are în continuare încredere în antrenorul Marius Croitoru, dar clasarea pe unul dintre primele două locuri în play-out este un obiectiv foarte important.

„E dureros, nu îmi puteam imagina că putem trata așa meciurile astea, care sunt ca o finală. Am pierdut o șansă imensă de a fi la mâna noastră pentru baraj. Staff-ul va merge mai departe, ce să facem, mai pierdem. Nu sunt cei mai buni, dar nici cei mai slabi. Dar este starea asta de deznădejde acum.

A fost un val de degringoladă în mintea fotbaliștilor. Marius mi-a spus înainte că va fi un meci greu, am crezut că face “a la Dan Petrescu”. Dar a avut dreptate, Dinamo nu e o echipă slabă. Dinamo a meritat să câștige.

Sunt dezamăgit în seara asta, dar vreau să facem mai mult. Știu că prietenul meu Marius (Croitoru) e hotărât să facă o echipă bună. Sper să găsim o soluție să construim mai mult decât anul acesta. Cum să nu continuăm cu Marius Croitoru?

Ne interesează foarte mult barajul. De două săptămâni, sunt cu barajul în față. Sunt foarte trist că nu am șansa de a juca barajul la mâna mea, sunt și alte echipe”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO Rezumatul meciului FC Botoșani – Dinamo 2-3

Clasamentul Ligii 1, play-out

clasament play-out
Clasamentul din play-out-ul Ligii 1 / Foto: Digi Sport

Etichete: liga 1 , dinamo , botosani , iftime , valeriu iftime , play-out liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..