”Nu au ieșit nici la o apă minerală!”

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Cupa României: SepsiFC Voluntari, joi, 20:30, Digi Sport 1

Cu câteva zile înaintea primului meci contra ardelenilor, Nicolae Badea i-a invitat pe jucătorii lui Dinamo, însoțiți de Florin Răducioiu și Dușan Uhrin, la un dineu organizat la un restaurant de lângă lacul Herăstrău.

Nicolae Badea i-a înțepat pe Zăvăleanu și Mureșan după dineul organizat pentru Dinamo: ”Nu au ieșit nici la o apă minerală!”

Galerie Foto

Nicolae Badea le-a interzis ”câinilor” să se mai folosească de nume și sigla clubului, iar dinamoviștii au fost nevoiți să își găsească altă siglă. În plus, dacă nu se vor conforma cerințelor lui Nicolae Badea, ”câinii” vor trebui să plătească prejudicii în valoare de un milion de euro.

Din acest motiv, invitația la dineu al lui Nicolae Badea a fost una surprinzătoare, dar omul de afaceri a precizat că a făcut acest lucru pentru a-i uni pe jucători, având în vedere că actuala administrație a lui Dinamo nu a făcut niciodată acest lucru.

India sălbatică, animalele iconice care trăiesc acolo și relațiile dintre acestea. Hai să vezi, azi de la 21:00, pe Digi Animal World și Digi Online.

Da, l-am plătit (n.red. dineul), pentru că nu știu ca până acum, de când e în reorganizare Dinamo și de când se ocupă cei doi administratori de Dinamo (n.red. Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan) să fii organizat o ieșire la o apă minerală a lotului, nu la o masă.

Nu a fost o chestiune obligatorie, nu eu am stabilit participanții, nu am invitat pe nimeni în nume propriu, nu am sunat pe nimeni din jucători să participe sau nu. Participanții n-au fost stabiliți de mine”, a declarat Nicolae Badea pentru PlaySport.

Badea a mai spus că nu își dorește ca Dinamo să retrogradeze la finalul acestui sezon și a dat vina pentru situația alb-roșilor pe administrația clubului din ultimul an.

Personal, nu accept această ipoteză a retrogradării. Sigur, rezultatul unui meci de baraj este deschis. Nu înseamnă că Dinamo câștigă barajul cu U Cluj dinainte să-l joace. Ca dinamovist, nu pot să-mi imaginez ca Dinamo să retrogradeze.

E o situație sportivă critică în care Dinamo a ajuns. Sunt convins că sunt resurse sportive, dorința de a depăși acest moment, acest impas. E, într-adevăr, o mare încercare. O încercare inedită în istoria lui Dinamo, dar este consecința administrării lui Dinamo în ultimul an de zile”, a mai spus afaceristul.

Dinamo, locul opt în play-out

Dinamo a încheiat pe locul opt în play-out-ul Ligii 1, iar în barajul pentru menținerea în prima divizie o va întâlni pe U Cluj, care a terminat pe poziția a treia a play-off-ului diviziei secunde.

În cel de-al doilea baraj de menținere / promovare, Chindia Târgoviște va juca împotriva Concordiei Chiajna.

Etichete: dinamo , nicolae badea , gabi torje , dineu , steliano filip , florin raducioiu , dusan uhrin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..