Cum au reacționat jucătorii lui Dinamo când o glorie a clubului le-a dat sfaturi înaintea barajului: ”M-a durut”

[ad_1]

  • Baraj CM: Scoția – Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

  • UEFA Finalissima: Italia – Argentina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Tratament inacceptabil pentru gloriile lui Dinamo în vestiarul echipei înaintea barajului: ”Mi-a spus să termin cu comunismele!”

Ionel Augustin, un fost mare jucător al lui Dinamo, de patru ori campion și de trei ori câștigător al Cupei României alături de alb-roșii, a mers în vestiarul echipei înaintea returului cu U Cluj pentru a-i încuraja pe ”câini”. Acesta le-a transmis jucătorilor să dea dovadă de atitudine pe teren și să pună presiune asupra ardelenilor.

În plus, Augustin i-a sfătuit pe jucători să se relaxeze și să se deconecteze total înaintea meciului pentru a avea mintea limpede, însă cineva din interiorul clubului Dinamo i-a răspuns să înceteze cu aceste ”comunisme”.

Anul trecut (n.r. acum doi ani), pandemia și FRF ne-au salvat. Acum, am câștigat trei meciuri în campionatul regulat, trei, în play-out. Dacă nu se întâmpla cu Clinceni și cu Mediaș ce s-a întâmplat, eram retrogradați.

Înainte de meciul ăsta, am fost în vestiar. Le-am zis să facă și ei niște gesturi când vin ei la vestiar, să facă atmosferă. Se întâmpla și pe vremea noastră, ne mobilizam, intram pe teren și demonstram. Mi-a zis cineva să termin cu comunisme din astea. Vă liniștiți, vă adunați, nu citiți presa, nu vă uitați la televizor, jucați un rummy.

Mi-a spus să termin cu comunismele astea. Nu vreau să dau nume. M-a durut chestia asta. Ne-am dus și noi, am zis să punem umărul. Am înțeles că și Andone a vorbit cu Gabi Torje o oră și ceva la telefon. I-a explicat ce să facă, dar nimic nu s-a întâmplat.

Le-am zis ’dacă dați gol, nu vă bucurați, luați mingea și o puneți la centru. Dacă sunteți faultați, nu stați pe jos, executați rapid. Puneți presiune’. Să vedem și noi atitudine, dorință, cum au făcut cei de la U Cluj.  

În fine, e dureros. Sunt foarte supărat pe jucători și antrenori. Să nu dai tu indicații când vezi că echipa joacă cum joacă. Aici sunt și unele momente când trebuie să intervină antrenorul de pe margine. Nu am cuvinte. Sunt foarte afectat”, a declarat Ionel Augustin la Digi Sport Special.

Giani Kiriță știe care sunt motivele care au dus la prăbușirea lui Dinamo: „De atunci sunt toate problemele”

Giani Kiriță, unul dintre cei mai vocali dinamoviști, a răbufnit după ce echipa sa de suflet a înregistrat cea mare dezamăgire din istorie. Fostul fundaș a spus ce a simțit imediat după dubla cu „U” Cluj și a identificat care sunt principalele cauze care au dus formația din „Ștefan cel Mare” în situația de față.

„Pe mine m-au încercat toate sentimentele din lume… furios, nervos, nu știam cum să reacționez. Nu am putut să dorm după meci. Știam dinainte că se va ajunge aici, dar am zis că în ultima clipă, la baraj, contra lui ‘U’ Cluj, cu care, să mă ierte Dumnezeu, dacă ne strângem noi care am jucat fotbal adevărat, scoteam cel puțin un egal. Nu pierdeam cu 2-0.

Voiam să văd agresivitatea aia pozitivă, să te duci peste ei. Nu au arătat nimic din ce înseamna fotbal. (n.r. de unde au pornit problemele la Dinamo) Începem din perioada domnului Negoiță, de atunci sunt toate problemele. El a văzut totul ca un business, el nu se pricepe la fotbal”, a spus Giani Kiriță la Liga Digi Sport.

Etichete: dinamo , retrogradare , ionel augustin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..