Juventus și AS Roma pregătesc schimbul verii în fotbalul european

[ad_1]

  • Media: Liga Digisport, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Talentatul mijlocaș ofensiv este dorit de Juventus, care, însă, nu este dispusă să plătească suma cerută de AS Roma, care se ridică la 50 de milioane de euro.

Juventus și AS Roma pregătesc schimbul verii în fotbalul european

Astfel, a apărut varianta unei afaceri în urma căreia Juventus să trimită un jucător la Roma, alături de o sumă de bani, pentru Nicolo Zaniolo, iar alesul este mijlocașul central brazilian de 25 Arthur.

Juventus vrea să scape de Arthur în această vară, iar cea mai probabilă destinație părea Arsenal, însă negocierile cu londonezii s-ar fi împotmolit. Astfel a apărut posibilitatea ca brazilianul să ajungă Roma, la schimb cu Nicolo Zaniolo, variantă care este pe placul conducerii capitoline, anunță Tuttosport.

Arthur este apreciat de Jose Mourinho, care dorește să-l folosească în linia mediană alături de nou venitul Nemanja Matic. Doi fotbaliști complet diferiți, dar care se pot completa cu succes în viziunea portughezului.

AC Milan, în așteptare

Juventus nu este singurul club italian care vrea să profite de situația lui Nicolo Zaniolo de la AS Roma. AC Milan, noua campioană, îl dorește, de asemenea, pe mijlocaș.

Totuși, conducerea campioanei nu a făcut un pas concret în vederea realizării mutării până acum.

Etichete: juventus , as roma , arthur , nicolo zaniolo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..