Un angajat al parcului de distracții din Suceava a fost omorât

[ad_1]

Crimă la bâlci, în parcarea mall-ului din Suceava. Un bărbat a căzut secerat în mijlocul mulțimii.


In articol:


Un angajat a fost înjunghiat mortal de un individ care nu voia să plătească intrarea.

Scenele au fost filmate seara trecută, printre oamenii care se aflau la bâlci. Oamenii au sunat la 112 pentru ca bărbatul să primească primul ajutor.
Din păcate, la spital, medicii nu l-au mai putut salva. Victima avea 37 de ani şi era angajat la un aparat din bâlci. Martorii spun că altercaţia ar fi pornit din senin din cauza unor neînţelegeri la aparatul de box.

Citeste si: VIDEO-Un polițist din Botoșani este cercetat disciplinar după ce un bărbat s-a tăiat cu un briceag în interiorul secției

Un bărbat s-a tăiat cu briceagul în interiorul secției de poliție

Un bărbat de 30 de ani din Botoşani a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri într-un dosar de tâlhărie, iar acolo a scos un briceag şi s-a tăiat pe piept.

Bărbatul  a fost transportat la spital,  însă rănile au fost superficiale. Bărbatul a fost internat în secţia de psihiatrie. 

Un polițist este cercetat disciplinar în urma acestui incident

Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani  a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că un tânăr de 30 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se afla, vineri,  în sediul poliţiei, unde a fost dus

în baza unui mandat de aducere, a scos un cuţit, tip briceag, din buzunarul pantalonilor

şi-a făcut rănit în zona pieptului, potrivit news.ro.

Citeste si:  Cazul Caracal este aproape de final, la 3 ani de când Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

„A fost deposedat de cuţit şi imobilizat de către poliţişti, fiind solicitat un echipaj de ambulanţă care l-a transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În acest moment, tânărul se află în afara oricărui pericol, fiind internat pe secţia de psihiatrie a unei unităţi spitaliceşti,  cadrele medicale concluzionând că rănile provocate sunt superficiale”, se arată în comunicat.

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..