Magdalena Frech, convinsă că o poate învinge pe Simona Halep. “Are puncte slabe”

[ad_1]

  • F1: Calificări MP al Marii Britanii, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

  • Partida dintre Simona Halep și Magdalena Frech va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro, de la ora 17:00.

Magdalena Frech, fără victorie în confruntările cu Simona Halep

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai înfruntat de două ori în circuitul WTA, iar românca s-a impus de fiecare dată. În 2020, pe zgura de la Praga, Halep a câștigat cu 6-2, 6-0, în sferturi de finală. În 2022, în primul tur la Australian Open, Simona s-a impus cu 6-4, 6-3.

Magdalena Frech e convinsă că poate găsi soluția pentru a o învinge în premieră pe Simona Halep. Jucătoarea din Polonia pregătește o tactică alături de antrenorul ei, Andrzej Kobierski, pentru a o face pe româncă să comită greșeli.

Magdalena Frech este calificată în turul trei la Wimbledon și la dublu, alături de Beatriz Haddad Maia, și a mărturisit că se simte foarte bine pe iarba londoneză. 

Poloneza a avut ceva probleme la picior, după ce a căzut pe iarbă în partida din turul doi, dar a dat asigurări că este recuperată complet pentru confruntarea cu Simona Halep.

Galerie Foto

„Am luat o decizie de ultim moment să joc și la dublu, dar a fost cea mai bună decizie. Meciurile de dublu sunt foarte bune pentru mine. Sunt foarte fericită că n-am pierdut niciun meci la Wimbledon, sper să rămână așa și după ziua de sâmbătă.

Am avut un bandaj la picior, mai mult ca măsură de protecție. Nu m-am mai gândit la această problemă și cred că voi putea juca fără dureri.

Simona Halep este foarte încăpățânată, nu poți să obții puncte gratuite de la ea. Trebuie să joc în așa fel încât să o fac să greșească. Am studiat care sunt punctele ei slabe, alături de antrenorul meu. Fiecare are slăbiciuni, Simona Halep este tot om. Cred că voi găsi o metodă prin care să-i perturb jocul”, a spus Magdalena Frech, într-un interviu pentru polskieradio24.pl.

  • Magdalena Frech le-a învins până acum la Wimbledon pe Camila Giorgi (Italia, locul 27 WTA), scor 7-6, 6-1, și pe Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia, locul 84 WTA), scor 6-4, 6-4.
  • Magdalena Frech joacă în premieră pe tabloul principal la Wimbledon. Sportiva din Polonia ajunge în premieră în turul 3 al unui turneu de Grand Slam.

Etichete: wimbledon , wta , simona halep , magdalena frech


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..