Simona Halep știe care e marele său avantaj în meciul cu Elena Rybakina. ”Replica” venită din partea adversarei

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

Cele două sportive și-au asigurat prezența în semifinale miercuri, după victorii la Amanda Anisimova, 6-2, 6-4, cazul Simonei Halep, respectiv Ajla Tomljanovic, 4-6, 6-2, 6-3, iar la conferințele de presă de după jocuri au prefațat confruntarea din semifinale.

Simona Halep și Elena Rybakina, înaintea meciului din semifinalele de la Wimbledon

Ambele jucătoare au vorbit despre aspectele și elementele care pot face diferența în confruntarea de joi, iar Simona Halep a indicat experiența într-un astfel de moment al unui turneu de Grand Slam, pe care Elena Rybakina n-o are, fiind la prima semifinală de turneu major.

  • Australian Open 2018 și 2020, Roland Garros 2014, 2017 și 2018, Wimbledon 2014, 2019 și 2022 și US Open 2015 – turneele de Grand Slam la care Simona Halep a jucat cel puțin semifinală

Mă bazez pe experiența mea, pe multele meciuri jucate. Am mai fost în această ipostază. După ce ajungi într-o asemenea fază a competiției, următoarea dată ești mai bine, pentru că înveți lucruri”, a spus Simona Halep.

Galerie Foto

Elena Rybakina, în schimb, a transmis că se așteaptă ca serviciul său, unul extrem de puternic, care a ajutat-o mult pe tot parcursul turneului, să facă diferența în favoarea sa.

Cred că în acest joc cheia va fi serviciul meu, jocul agresiv. Ea este o mare campioană. Se mișcă foarte bine, citește foarte bine jocul. Încerc doar să fac tot posibilul, să mă concentrez pe lucruri pe care le pot controla: serviciul meu, loviturile mele, emoțiile”, a precizat Elena Rybakina.

Galerie Foto

Simona Halep a învins-o pe Elena Rybakina în ultimele două meciuri

Simona Halep și Elena Rybakina s-au mai înfruntat de trei ori în circuit, iar românca s-a impus în precedentele două meciuri, 3-6, 6-3, 7-6 (5) în finala de la Dubai 2020 și 7-6 (11), 4-6, 6-3 la US Open anul trecut.

Primul joc direct a avut loc la Wuhan în 2019 și câștigătoare a fost Elena Rybakina, însă după un abandon al Simonei Halep la 4-5 în primul set.

Etichete: wimbledon , simona halep , elena rybakina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..