Germania este primul stat european care construieşte „adăposturile foamei”. Ce rol au acestea

[ad_1]

Germania este prima țară din Uniunea Europeană și cea mai puternică care a decis să construiască „adăposturile foamei”.


In articol:


Germania a decis să construiască în centrele de vaccinare, care în prezent sunt nefolosite, aceste centre speciale de încălzire, numite „adăposturile foamei”, pentru cei care nu își permit să plătească utilitățile, relatează cotidianul german Bild. 

De asemena, centrele folosite anterior în pandemie vor fi transformate în locuri de încălzire pentru nemții care nu-și mai permit plata facturilor.

Citeste si: VIDEO- Rușii au oprit livrările de gaz către Europa începând de luni. Cât vor dura lucrările de mentenanță la conducta Nordstream 1

Primele centre de încălzire din Germania au fost înființate în anul 1929 când a fost Marea Recesiune în Europa. În prezent, nemții se tem după ce Vladimir Putin a închis conducta Nord Stream 1 pentru lucrări de mentenanță pentru 10 zile.

Momentan România nu depinde de gazul rusesc

Datele publicate până la acest moment de țara noastră arată că noi nu suntem dependenți de gazul rusesc.

Totodată, există și un avertisment dat de vicepreședintele Comisiei Europene, France Tiamermance, cel care spune că Putin folosește toate mijloacele pe care le are pentru a crea conflicte în societățile noastre, așa că trebuie să ne pregătim pentru o perioadă foarte dificilă.

Şi ministrul francez al Economiei a cerut să se facă pregătiri pentru o întrerupere totală a livrărilor de gaz rusesc, opțiunea cea mai probabilă.

Citeste si: Vladimir Putin nu mai vrea să fie numit „președintele” Rusiei. Naționaliștii pro-Kremlin cer termenul de „conducător”

În acest moment, Germania a trecut la raționalizarea apei, reducerea luminozității stradale și închiderea piscinelor.

Mai mult, în România, sute de primării sting lumina pe stradă între 12 noaptea și 5 dimineața pentru că nu-și mai permit costurile funcționării iluminatului public.

Edilii au mers astăzi la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Nicolae Ciucă despre situația facturilor si cer de urgenţă rectificare bugetară.

Citeste si: VIDEO- Incident șocant la Moscova. Un bărbat s-a stins din viață după ce un copac a căzut peste el pe Bulevardul Ucrainei

[ad_2]

Citește mai mult..