Cum a fost ironizată Manchester United după ce s-a scris că-l vrea pe „noul Haaland”



  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

Lusitanul vrea să plece, iar în cazul în care șefii grupării de pe Old Trafford ar accepta transferul său la altă formație, Erik ten Hag ar avea un „gol” în compartimentul ofensiv.

Manchester United, ironizată după ce s-a scris că-l vrea pe Benjamin Sesko

Cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano a anunțat că Manchester United monitorizează situația lui Benjamin Sesko, tânărul atacant sloven de doar 19 ani al celor de la RB Salzburg.

Acesta a fost comparat în dese rânduri cu Erling Haaland, în principal datorită staturii sale la fel de impozante (1.91 cm) ca și cea a norvegianului.

 Ca răspuns la informația oferită de Romano, contul de Twitter al celor de la RB Salzburg i-a delectat pe internauți cu o ironie la adresa celor de la Manchester United.

„Vrem 300 de milioane de euro, plus Bruno Fernandes”, a fost mesajul austriecilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cristiano Ronaldo, discuție decisivă cu șefii lui Manchester United despre viitorul său

Ieri, lusitanul s-a întors la Manchester și astăzi s-a deplasat la Carrington, locul unde formația antrenată de Ten Hag are baza de pregătire.

El a fost însoțit de Jorge Mendes și urmează să aibă discuții noi despre viitorul său la club. La întâlnire urmează să participe noul CEO al lui Manchester United, Richard Arnold, cel care l-a înlocuit pe Ed Woodward.

De asemenea, Sir Alex Ferguson a ajuns și el la Carrington și va lua parte la discuțiile dintre lusitan și conducerea clubului, anunță presa britanică. Fostul antrenor are o relație foarte apropiată cu Ronaldo și fanii speră că scoțianul o să-l convingă pe acesta că cea mai bună variantă ar fi să rămână pe Old Trafford.

Portughezul a recunoscut că Ferguson a fost pentru el ca un al doilea tată și că l-a influențat în decizia pe care a luat-o de a se întoarce la Manchester United în vara trecută.

Etichete: transfer , manchester united , rb salzburg , benjamin sesko


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din





Citește mai mult..