contract pe patru sezoane în Liga 1



  • UCL: Dinamo Kiev – Benfica, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, 19:30, Digi Sport 1

Clubul constănțean l-a vândut pe Nicolas, fiul fostului mare internațional Gică Popescu, actual președinte la Farul, la FC Voluntari.

Nicolas Popescu, la FC Voluntari

Clubul ilfovean a anunțat pe căile oficiale de comunicare că Nicolas Popescu a semnat un contract valabil patru ani.

FC Voluntari anunță transferul definitiv al jucătorul Nicolas Popescu, de la Farul Constanța, care a semnat cu echipa noastră pe o perioadă de 4 ani.

Nicolas Popescu este un mijlocaș central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U17 și U19. A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon. În total , noul nostru jucător are 10 prezențe la echipa națională U19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu și va participa la antrenamentul din această dimineață. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari.

Nicolas Popescu își prelungise contractul cu Farul pe 19 iulie

Mutarea poate părea surprinzătoare, având în vedere că, în urmă cu doar o lună, Nicolas Popescu și-a prelungit contractul cu Farul până în 2025.

Cel mai probabil, faptul că nu a bifat niciun minut în actualul sezon l-a făcut pe Nicolas Popescu să-și dorească să plece. De altfel, în luna aprilie, Gică Popescu anunța că fiul său ar trebui să facă pasul la altă echipă dacă nici în actualul sezon nu va avea șansa să joace constant la Farul.

Etichete: nicolas popescu , transfer nicolas popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..