Ciucă, despre afirmațiile lui Rafila: Vă spun cu certitudine că SMURD funcționează foarte bine, nu se cade să intervenim

[ad_1]

Nicolae Ciucă a comentat pe scurt afirmația ministrului Alexandru Rafila care spunea că „pacienții sunt tratați de pompieri”, referindu-se la activitatea SMURD. „Nu știu ce a declarat domnul ministru Rafila, dar eu vă pot spune cu certitudine că serviciul SMURD funcționează foarte bine” și „nu se cade să intervenim”, a spus premierul.

Întrebat cum vede atacurile dintre Alexandru Rafila și Raed Arafat, premierul a declarat că nu este la curent cu declarațiile ministrului Sănătății, dar că serviciul SMURD este unul care „funcționează”, și consideră că nu este cazul să se intervină „în așa fel încât să nu mai fie la fel de eficient”.

„Serviciul pe care coordonează Departamentul pentru Situații de Urgență, serviciul SMURD este unul care funcționează, și am văzut cu toții care este eficiența intervențiilor acestor echipaje. Ca atare, atunci când ceva funcționează, cred că nu se cade să intervenim și să-l transferăm, sau să facem în așa fel încât să nu mai fie la fel de eficient”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Nu știu ce a declarat domnul ministru Rafila, nu am primit această informație, dar eu vă pot spune cu certitudine că serviciul SMURD funcționează foarte bine și le mulțumesc pentru modul în care acționează”, punctat premierul.

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..