George Simion a fost huiduit de elevii Liceului Lazăr, unde trebuia să țină un discurs la începerea anului școlarGeorge Simion a fost huiduit, luni, de elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr din București, unde fusese invitat să țină un discurs în calitate de absolvent, la ceremonia de deschidere a anului școlar. 

Potrivit relatărilor celor prezenți, Simion a fost prezentat drept absolvent și a fost invitat să vorbească. Nu a aplaudat nimeni la auzul numelui său, dar elevii claselor a XII-a au început să-l huiduie pe liderul AUR când acesta a încercat să-ți susțină discursul, și l-au lăsat doar să spună „Bună ziua”. După incident, George Simion a renunțat la discursul pregătit și a vorbit foarte puțin, spunându-le copiilor doar să învețe și să nu plece din România. 

La ceremonia deschiderii noului an școlar la Liceul Lazăr a fost invitat, alături de Simion, și prefectul Capitalei, Toni Greblă. 

Digi24.ro l-a contactat pe George Simion pentru un punct de vedere legat de acest incident. „Nu este adevărat. Știrea dumneavoastră este o minciună cap-coadă”, a susținut liderul AUR, într-un mesaj scris. 

Conducerea liceului susține că liderul AUR nu a fost invitat la ceremonie, ci a dorit el personal să participe.  Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.