Nicolae Dică, întrebat despre Billel Omrani și Boban Nikolov. De ce depinde debutul acestora la FCSB

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC ArgeșCFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Nicolae Dică, întrebat despre Billel Omrani și Boban Nikolov. De ce depinde debutul acestora la FCSB

La conferința de presă de la finalul meciului cu Universitatea Craiova, Nicolae Dică a fost întrebat despre situația celor doi jucători, dar și despre momentul în care aceștia pot debuta la FCSB. 

„În funcție de ce vom lucra cu ei în perioada următoare, dacă vor fi sănătoși, atunci vor apărea în lotul echipei”, a spus Nicolae Dică.

  • Următorul meci al FCSB-ului va avea loc pe 1 octombrie, contra celor de la FC Argeș

Când poate debuta Boban Nikolov la FCSB! Anunțul mijlocașului

Nikolov a bifat deja prima ședință de pregătire la FCSB. Fotbalistul s-a antrenat separat înaintea meciului cu Universitatea Craiova, asta deoarece mai are nevoie de puțin timp pentru a ajunge la nivelul colegilor săi.

Întrebat când crede că va fi apt 100% pentru a debuta la FCSB, Boban Nikolov a spus că, cel mai probabil, va fi pregătit după perioada de pauză cauzată de meciurile echipei naționale. 

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

„(n.r. când poate debuta) Sper ca după pauza competițională să intru. Vreau să stau cu echipa, să mă pregătesc și să intru cât mai repede. 

(n.r. despre transferul la FCSB) S-a făcut repede. Eu știu ce înseamnă Steaua (n.r. FCSB) în România. Aveam câteva oferte din țări precum China, dar eu vreau să rămân în Europa.

Cred că ne-am înțeles în doua zile. Am făcut vizita medicală și am semnat. Mie îmi place presiunea, am expriență, știu unde am venit. Dacă merit îmi prelungește contractul, dacă nu, asta este” a declarat Boban Nikolov.

Etichete: liga 1 , nicolae dica , boban nikolov , fcsb , billel omrani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..