”Știu la ce presiuni este supus din partea ei!”



  • Liga Națiunilor: Spania – Elveția, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Cehia – Portugalia, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2

Vineri seară, Laurențiu Reghecampf a mers la reședința din Snagov pentru a-și vedea fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr. Doar că acolo, Reghecampf a fost întâmpinat de Anamaria Prodan, iar între cei doi s-a iscat un scandal monstru care s-a lăsat și cu câteva lovituri.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după conflictul cu Anamaria Prodan: ”Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei!”

Galerie Foto

După ce s-au reclamat reciproc la poliție, cei doi au fost chemați la secție pentru declarații, iar autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor pentru violențe în familie. De asemenea, cei doi s-au ales cu ordine temporare de restricție, pentru următoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul.

Antrenorul celor de la Neftci Baku a evitat să vorbească direct despre conflictul cu Anamaria Prodan și s-a limitat în a vorbi despre consecințele pe care conflictul cu impresara le are asupra fiului său.

Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.

Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa lui Laurențiu Reghecampf!

La rândul ei, Anamaria Prodan a declarat public că ar fi fost agresată fizic de către antrenorul lui Neftci Baku (Azerbaidjan), vineri seară, la reședința din Snagov, acolo unde locuiește și băiatul celor doi, Laurențiu Reghecampf jr și unde, până nu demult, cei doi au stat împreună.

”A venit să-și exercite dreptul de a-și vedea copilul, dar a venit de fapt să-și amenințe copilul și atât. A început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că-l omoară, ne amenință cu moartea pe toți. A intrat în casă fără acordul nimănui, prin efracție.

Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl bați pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în față, sari în mașină peste el, ce am putea noi să facem? Să-l lăsăm să ne bată, să ne târască? M-a târat, a vrut să dea în mine. Ajunge!

Uită-te cum îmi sunt telefoanele, sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon”, a spus Anamaria Prodan, după ce a ieșit de la declarații.

Etichete: laurentiu reghecampf , scandal , anamaria prodan , conflict , bataie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..