Incident șocant în Bistrița Năsăud. O femeie și-a snopitt în bătaie soțul pentru că a dat mâncare la animale fără ştirea ei



Decizie scandaloasă a unei tinere din Bistrița Năsăud. Femeia și-a bătut soțul cu mătura după ce şi-ar fi ieşit din minți în momentul în care a văzut că bărbatul hrănea animalele din gospodărie, fără știrea ei.


In articol:


O tânără în vârstă de 23 de ani din comuna Ilva Mare, Bistriţa Năsăud şi-a snopit în bătaie soţul cu coada de mătură pentru că a hrănit animalele din gospodărie, fără ca femeia să știe acest lucru.

Incidentul scandalos a avut loc vineri, 23 septembrie 2022.

Citeste si: VIDEO| Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar. Și alte femei îl acuză de hărțuire sexuală

Mai mult decât furioasă, femeia nu a mai ținut cont de rațiune și a sărit la soţul ei cu coada măturii şi l-a lovit în repetate rânduri.
Întreaga scenă terifiantă a avut loc chiar în fața fetiței celor doi, în vârstă de doar un an şi jumătate.

Bărbatul a refuzat să meargă la spital

Cu toate că a fost zguduit zdravăn, soțul tinerei în vârstă de 23 de ani a refuzat să meargă la spital.
De asemenea, victima nu a depus plângere la poliţie şi nici nu a solicitat ordin de protecţie împotriva soției sale.

Citeste si: Chirurg celebru din Timișoara, reținut în timp ce primea mită. Cât i-a cerut unui pacient pentru o intervenție chirurgicală

În aceste momente, cazul este anchetat de oamenii legii bistrițeni care au deschis dosar penal pentru violenţă în familie.

„Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către soția acestuia în urma unui conflict spontan. În urma agresiunii bărbatul a refuzat transportul la spital, refuzând totodată și emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii.

Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violenta în familie”,   a declarat pentru jurnaliștii de la  bistrițeanul.ro, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu despre închiderea școlilor în timpul iernii: ”Vor fi asigurate condiții de funcționare a școlilor în perioada sezonului rece”



Citește mai mult..