Fane Văncică, individul care s-a filmat în timp ce-și bătea cu bestialitate amanta, a fost reținut


Polițiștii l-au reținut pe interlopul Fane Văncică, la aproape o lună de la apariția pe rețelele sociale a unor imagini în care acesta își bătea cu cruzime amanta.

Bărbatul dus la audieri marţi dimineaţa, în urma percheziţiilor într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunțat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

„Bărbatul bănuit de săvârşirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor”, potrivit unui comunicat al polițiștilor, citat de Agerpres.

Bărbatul a fost prins la începutul acestei luni, pe aeroportul Otopeni, dar nu au putut lua măsuri împotriva lui pentru că victima nu a depus plângere. Acum, a fost schimbată încadrarea judidică a faptei, ceea ce a permis efectuarea percheziției și reținerea lui Văncică.

Văncică a fost filmat în timp ce lovea crunt o femeie, iar imaginile, extrem de dure, au fost publicate pe TikTok, ajungând apoi pe Facebook şi YouTube. Polițiștii au deschis dosar penal și ulterior a fost emis un ordin de restricție de 5 zile. În imagini – care au fost șterse – se poate vedea cum femeia, care este așezată în genunchi pe podea, este lovită cu picioarele în cap, în spate și în stomac, iar la un moment dat bărbatul îi toarnă o găleată de apă în cap. După ce imaginile au ajuns virale, interlopul Fane Vancică a ținut să își ceară scuze, spunând că a făcut-o din gelozie și că „eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu”. Fane Văncică, pe numele său adevărat Cami Niță, a ajuns cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, acum 10 ani, faptă pentru care a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare.



Citește mai mult..