„Inteligența artificială” a găsit doi posibili înlocuitori pentru Sergio Busquets



  • Cupa României: SteauaChindia, marți, 18:45, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: PortugaliaSpania, marți, 21:45, Digi Sport 1

Mijlocașul defensiv iberic a fost o piesă importantă în ultimii 10 ani la trupa catalană și posibila sa plecare ar lăsa un gol imens.

Cei doi jucători care l-ar putea înlocui pe Sergio Busquets

Mai multe nume au fost vehiculate ca fiind pe lista Barcelonei, dar momentan nicio variantă nu a fost confirmată în mod oficial.

Presa din Spania s-a folosit de „inteligența artificială” pentru a găsi cei mai buni posibili înlocuitoru pentru Sergio Busquets. Conform calculatorului, care s-a folosit de mai multe criterii, Martin Zubimendi, de la Real Sociedad, și Declan Rice, de la West Ham, ar fi cei doi jucători care s-ar apropiat cel mai mult ca și profil și cifre de Busquets.

Totuși, englezul ar reprezenta o variantă aproape imposibilă, dat fiind prețul uriaș cerut de londonezi. West Ham ar vrea în schimbul său peste 100 de milioane de euro, iar Rice se mai află și pe lista lui Chelsea și a lui Manchester United.

Cairo, Atena și Istanbul, le cunoști, dar oare știi cum arătau în antichitate? Fă cunoștință cu toate pe Digi World și Digi Online, de la ora 21:00!

De cealaltă parte, Zubimendi ar fi soluția cea mai la îndemână pentru catalani. El chiar a fost unul dintre numele vehiculate în ultimul timp și ar costa aproximativ 40 de milioane de euro.

Sergio Busquets a vorbit despre Martin Zubimendi, posibilul său înlocuitor

Sergio Busquets a vorbit despre posibilul său înlocuitor la FC Barcelona, mijlocașul spaniol Martin Zubimendi (23 de ani), de la Real Sociedad.

“Nu pot să vă spun nimic despre viitorul meu, pentru că nu știu nimic. Au apărut multe zvonuri despre mine, dar nu este nimic oficial.

Vreau să văd cum mă descurc în acest sezon, vreau să mă bucur de fotbal, apoi voi vedea. Este clar că nu mai am 20 de ani (n.r. – râde).

Este ultimul meu an de contract cu Barcelona, dar tot ce a apărut în presă este fals. Nu am luat o decizie în privința viitorului meu, n-am discutat nimic cu clubul.

Zubimendi este un jucător foarte bun, dar este sub contract cu Real Sociedad. Nu știu dacă Barcelona este interesată de el. Atât Real Sociedad, cât și Barcelona au un joc pozițional foarte clar. Trebuie să cauți variante pentru a-ți susține coechipierii.

Antrenorul caută jucători similari, care asimilează rapid modul în care jucăm. Cred că ar fi un privilegiu ca Zubimendi să joace în una dintre cele mai bune echipe din lume”, a spus Sergio Busquets, citat de Marca.

  • Sergio Busquets, format la academia Barcelonei, a câștigat opt titluri în La Liga, trei trofee UEFA Champions League, trei Supercupe ale Europei, șapte Cupe ale Spaniei și opt Supercupe ale Spaniei.

Etichete: barcelona , sergio busquets , declan rice , zubimendi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..