Gabriela Firea, acuzații la adresa lui Nicușor Dan: „Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan pentru parcursul său politic, ca primar general al Capitalei.


In articol:


Gabriela Firea s-a revoltat pe pagina sa de Facebook, acolo unde îl atacă pe actualul primar general al Capitalei, pentru parcursul lui politic de la începutul mandatului și până

în prezent.

Revolta s-a iscat în jurul sloganului lui Nicușor Dan, folosit în urmă cu 2 ani, pentru a câștiga alegerile. Acesta le promitea bucureștenilor că „din 28 septembrie vor putea face duș”, fără probleme.

Citeste si: Gabriela Firea, revoltată că un proiect a fost lăsat în paragină de conducerea Primăriei București: „Baza sportivă Sahighian este, din nou, abandonată”

Gabriela Firea îl scoate la tablă pe Nicușor Dan, după doi ani de la începutul mandatului acestuia

„Au trecut doi ani de la celebra minciună de campanie: <<De pe 28 septembrie vei putea face duș!>> Sloganul candidatului dreptei unite s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa bucureștenilor, cu un singur scop: câștigarea Primăriei Capitalei.

În ultimii 2 ani, mii de oameni au tot așteptat ca promisiunea să devină realitate. Nici pentru această iarnă nu sunt vești bune. Întrebat despre ziua de 28 septembrie și a sa ademenitoare vorbă, Nicușor Dan a scăldat-o după cum i-a venit inspirația: ba că nu-și amintește să fi făcut el vreo promisiune cu apa caldă, ba că în fiecare an urma să fie puțin mai bine ca în precedentul”, a susținut Gabriela Firea.

Citeste si: Câți bani aduce Arena Națională la bugetul local. Nicușor Dan face dezvăluiri

„Sunt tot doi ani de când lucrările la sistemul de termoficare bat pasul pe loc și nimic nu arată ca în cartoanele frumos colorate din campania electorală de care nu-și mai amintește primarul. Nicușor Dan  a promis reparații la 100 km de conducte, dar realitatea este total diferită. Anul acesta abia s-au înlocuit 37 km de rețele în comparație cu anul 2020, ultimul an de mandat, când eu și echipa mea am înlocuit aproape 75 km de conducte! Deci, tot în mandatul meu s-au făcut mai mulți pași pentru rezolvarea acestei situații dificile pentru București”, a continuat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

28 Septembrie 2022, în viziunea Gabrielei Firea

„Aceste fapte nu contează pentru dreapta unită și salvatorul Bucureștiului. A fost mai importantă lupta politică, să câștige prin minciuni și să-i manipuleze pe bucureșteni folosindu-se de una dintre principalele probleme ale orașului. Iată că a venit încă un 28 Septembrie! Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”

Citeste si: Planuri mari pentru Sectorul 6 al Capitalei: Cel mai mare parc liniar din EuropaCitește mai mult..

Comments are closed.