O tânără a imobilizat doi hoți până la venirea polițiștilor

[ad_1]

Doi bărbați, tată și fiu, au fost imobilizați de o tânără de 28 de ani din Bacău, ajutată și de prietenul ei, după ce au fost prinși furând dintr-un apartament.


In articol:


La faţa locului au fost trimise trei patrule auto de siguranţă publică care au depistat în flagrant, în locuinţa femeii, doi bărbați, de 41 și 23 de ani, tată și fiu, din municipiul Bacău, scrie Ziarul de Bacău.

Citeste si: Trei oameni au fost răniți, după ce un șofer s-a izbit cu mașina într-o casă

Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați au intrat în apartamentul tinerei prin forţarea și escaladarea unui geam termopan, cu intenţia de a sustrage bunuri, unde au fost surprinşi de aceasta şi concubinul ei, în timp ce se întorceau de la cumpărături. 

Cei doi au fost imobilizați până la sosirea polițiștilor

În încercarea de a scăpa, cei doi au lovit-o și au împins-o pe reclamantă, însă aceasta, ajutată de concubinul ei, a reușit imobilizarea lor până la sosirea polițiștilor. La controlul corporal efectuat de polițiști asupra celor doi au fost identificate mai multe bijuterii din aur, o șurubelniță, o lanternă și 2 tricouri de copil, pe care aceștia le-au folosit

pe post de măști ”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Citeste si: Scrisoarea de pe mormântul părinților lui Putin: „Fiul vostru se comportă obraznic și amenință să arunce școala în aer”

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele celor doi, pentru tâlhărie calificată. 

[ad_2]

Citește mai mult..