„Am decis să mă concentrez pe Dumnezeu”



  • Cupa României: Concordia‘U’ Cluj, joi, 18:45, DGS 1

  • Cupa României: Viitorul PanduriiDinamo, joi, 21:30, DGS1

Cu ce se ocupă acum unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria lui Atletico: „Am decis să mă concentrez pe Dumnezeu”

În vârstă de 35 de ani, fostul atacant spune că acum „cântă pentru Dumnezeu” și se concentrează pe „propovăduirea cuvântului lui Dumnezeu”.

Columbianul tocmai a lansat o nouă melodie și a dezvăluit că s-a apropiat de Dumnezeu prin muzică.

„Am abuzat de pofte și plăceri. Mi-au plăcut, pentru că nu le vedeam în acest fel, ci ca pe ceva normal, ca pe orice altceva.

Nu îl veți vedea niciodată pe Dumnezeu până în momentul în care el e singurul lucru pe care îl mai ai. Așa că eu am decis să mă concentrez pe El”, a spus Jackson Martinez, citat de Marca.

Atletico a plătit pe Jackson Martinez 35 de milioane de euro în 2015

Cât de bun este un doctor computer? Poate un AI să pună diagnosticul corect? Este profesia de medic în pericol? Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

Jackson Martinez a fost al șasea jucător adus de Atletico Madrid, în ceea ce privește suma de transfer. În iulie 2015, fostul atacant a fost transferat de la FC Porto pentru 35 de milioane de euro.

Pentru madrileni, Jackson a jucat în 22 de meciuri oficiale, a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive.

Însă cea mai mare parte a carierei și cea mai de succes a avut-o la Porto. În cei trei ani în care a jucat pentru echipa de pe Dragao, columbianul a bifat 136 de meciuri oficiale, 92 de goluri și 13 pase decisive.

Etichete: atletico madrid , fc porto , jackson martinez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..