Contract până în 2028 și clauză de un miliard de euro! Real Madrid a bătut palma cu jucătorul



  • Liga 1: Universitatea Craiova – FC Voluntari, vineri, 21:00, DGS1

  • Bundesliga: Bayern Munchen – Bayer Leverkusen, vineri, 21:30, DGS2

Fundașul central Eder Militao (24 de ani) urmează să semneze noua înțlegere cu „galacticii”, asta după ce a existat un acord verbal de peste două luni.

Contract până în 2028 și clauză de un miliard de euro! Real Madrid a bătut palma cu jucătorul

Fotbalistul sud-american va avea un contract nou până în vara anului 2028. De asemenea, o clauză de un miliard de euro îi va fi inserată în contract, pentru a nu da posibilitatea cluburilor cu bani „să-l fure” de pe Santiago Bernabeu.

Eder Militao a ajuns la Real Madrid în 2019, atunci când ibericii l-au luat de la FC Porto pentru 50 de milioane de euro. El a devenit titular incontestabil în stagiunea trecută, asta după ce Raphael Varane și Sergio Ramos au plecat, la Manchester United, respectiv PSG.

El este văzut drept o piesă de bază de către Carlo Ancelotti. Italianul chiar a declarat în mod public că îl consideră titular de drept pe el și pe David Alaba în centrul defensivei, iar Antonio Rudiger, adus în vară, va trebui să accepte un rol secundar.

Toni Kroos s-ar putea retrage la finalul sezonului

„Garda veche” începe să îmbătrănească, iar mulți care au contribuit la cele patru Ligi ale Campionilor câștigate între anii 2013 și 2018 au plecat deja de pe Santiago Bernabeu.

Ultimul din această listă a fost Casemiro, pentru care Manchester United a plătit peste 70 de milioane de euro. Acum, șefii lui Real Madrid se tem că un alt om important ar putea pleca în vara viitoare, anunță presa iberică.

Conform sursei citate, situația lui Toni Kroos îi îngrijorează pe „galactici”. Neamțul, retras recent din națională, mai are contract cu ibercii doar până la finalul stagiunii. Șefii lui Real Madrid cred că germanul ar putea lua o decizie drastică și s-ar putea retrage din activitate.

Toni Kroos a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2014, atunci când spaniolii au plătit celor de la Bayern Munchen 25 de milioane de euro în schimbul său.

De atunci, el a reușit să-și „cimenteze” locul în echipa Realului și mulți fani îl văd ca pe o legendă a grupării.

Etichete: real madrid , contract , eder militao


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din





Citește mai mult..