Live Video&Text | CFR Cluj – Petrolul, Live Video 21:30, Digi Sport 1. Se poate ajunge la un echilibru perfect


01.10.2022, 21:30

  • Premier League: Man. CityMan. United, duminică, 16:00, DGS 1

  • Liga 1: FCSBFC Argeș, duminică, 21:30, DGS1

CFR – Petrolul este capul de afiş al zilei de astăzi în Liga 1. Meciul poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.

Dan Petrescu (54 de ani) şi Nae Constantin (48 de ani) se vor întâlni pentru prima dată faţă în faţă din postura de antrenori principali.

Antrenorul ardelenilor, cel mai titrat tehnician dintre cei care activează în Liga 1, se află în faţa unui moment important pentru viitorul său în Gruia. Tensiunile cu patronul echipei se pot anula sau amplifica, în funcţie de rezultat.

Meciul se va disputa la Mediaş pentru că la stadionul din Cluj se pune gazon nou, acţiune care costă 320.000 de euro.

CFR Cluj – Petrolul, Live Video 21:30, Digi Sport 1. 8 victorii, 7 egaluri şi 7 înfrângeri, acesta este bilanţul CFR-ului în faţa Petrolului

În ciuda vechimii celor două echipe în fotbalul românesc, CFR Cluj şi Petrolul s-au întâlni de „doar” 22 de ori, iar echilibrul este cât se poate de evident.

Campioana României are 8 victorii, iar Petrolul 7, în timp ce alte 7 meciuri s-au terminat la egalitate. Golaveraj 25-22.

O eventuală victorie a Petrolului ar duce la un echilibru perfect între cele două echipe.

Ploieştenii merg la meci cu plăţile la zi, situaţie în care se află pentru prima dată în actuala ediţie de campionat.

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Dan Petrescu este nemulţumit de faptul că este acuzat de plăcările unor jucători de la CFR Cluj

Petrescu se află într-un fel de armistiţiu cu patronul Ioan Varga, iar clubul l-a reconfirmat în funcţie. Însă este unul precar şi orice se poate modifica în funcţie de rezultate.

Legat de plecarea lui Adrian Păun în Israel, antrenorul campioanei este deranjat de ideea vehiculată că el nu l-ar mai fi vrut la echipă.

Mereu spun același lucru, dar cred că nu mă înțelegeți. Dan Petrescu este antrenorul clubului. Dan Petrescu nu este patronul clubului, nu este preşedinte, nu este director executiv. Eu sunt antrenor, antrenez ce mi se pune la dispoziţie.

Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta va fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract și oriunde voi merge.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dugandzic. Nu Dan Petrescu i-a pierdut, CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumerat nu am vrut să plece, a declarat Petrescu la conferinţa de presă.Citește mai mult..

Comments are closed.