Video Exclusiv | După ce ar fi fost hărțuit sexual de Mangia, a avut evoluții dezastruoase și s-a lăsat de fotbal! ”Acum îmi explic”

[ad_1]

  • Liga 2: Dinamo – Unirea Slobozia, marți, 17:00, DGS 1

  • UCL: Inter – Barcelona, marți, 22:00, DGS1

Italianul a fost suspendat din funcția de selecționer al naționalei Maltei, după ce a fost acuzat de doi jucători de comportament sexual inadecvat, lucru pe care antrenorul l-a negat. Apoi, la câteva zile distanță, mama fundașului Răzvan Popa (25 de ani) a susținut că și fiul său a fost hărțuit sexual de către Devis Mangia în primul sezon în care tehnicianul a lucrat în Bănie.

  • Răzvan Popa, care a jucat de-a lungul carierei la juniorii lui FCSB și ai lui Inter, la Sportul Studențesc, Zaragoza, Burgos, Universitatea Craiova, Gaz Metan, Poli Iași și Dinamo, s-a retras din fotbal.
  • Mai 2017-aprilie 2019 este perioada în care Mangia a pregătit-o pe Universitatea Craiova.

Devis Mangia i-ar fi distrus cariera lui Răzvan Popa: ”Acum îmi explic”

Invitat în studioul emisiunii Fotbal Club, Ionuț Angheluță a avut o poziție extrem de vehementă în acest caz. Printre altele, acesta a condamnat și lipsa de acțiune a clubului Universitatea Craiova, care a și oferit un punct de vedere oficial, dar a lăsat să se înțeleagă că Răzvan Popa a fost ”distrus” ca fotbalist de ceea ce ar fi trăit în Bănie, cu Devis Mangia.

A greșit foarte mult clubul Universitatea Craiova, părerea mea. Știam și noi, știa toată lumea, dar nu la nivelul acesta. Până la urmă vorbim de hărțuire sexuală, care e condamnabilă. Clubul, conducerea, nu mi se pare că a acționat cum ar fi trebuit. Ar fi trebui să fie mai ferm.

Am înțeles că au fost mai mulți jucători invitați la cafea de Devis Mangia. Se știa că avea ceva pete înainte de venirea la Universitatea Craiova, puteai să urmărești mai atent. Acum îmi explic prestațiile dezastruoase pe care le-a avut Răzvan Popa ulterior, ca fotbalist. Era de nerecunoscut.

Mă gândeam cum un fotbalist care a trecut pe la juniorii lui Inter, a jucat la Zaragoza în liga a doua din Spania… Căderea a fost abruptă. Trebuia să-ți dai seama dacă ești manager și dacă ești aproape de echipă, trebuie să urmărești jucătorii. Nu trebuie lăsați!”, a transmis comentatorul Digi Sport Ionuț Angheluță, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Discuția din studioul emisiunii Fotbal Club despre Răzvan Popa și Devis Mangia

Devis Mangia, antrenorul acuzat de mai mulți fotbaliști de hărțuire sexuală, este căsătorit din 2019

Informațiile oferite de jucătorii care ar fi fost victimele lui Mangia și de apropiații acestora sunt cu atât mai grave cu cât antrenorul de 48 de ani este căsătorit de aproximativ trei ani cu Delia, o femeie din Italia cu care este împreună de mult timp. Cei doi și-au unit destinele în 2019, la scurt timp după ce Devis Mangia a plecat de la Universitatea Craiova.

Galerie Foto

Etichete: razvan popa , devis mangia , hartuire sexuala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..