Șeicul de la Manchester City, suspectat că l-a ajutat pe Roman Abramovich, după sancțiunile autorităților din Anglia  • UCL: ChelseaMilan, miercuri, 22:00, DGS 1

  • UCL: Real MadridȘahtior, miercuri, 22:00, DGS 2

Rusul, fost proprietar al clubului Chelsea, a fost supus de autoritățile din Anglia și din Uniunea Europeană unor restricții financiare dure, astfel clubul londonez a fost cedat unui grup de investiții condus de americanul Todd Boehly.

Englezii ar putea deschide o anchetă împotriva șeicului de la Manchester City

De asemenea, alte proprietăți sau bunuri ale rusului au fost „vânate”, în virtutea sancțiunilor adresate oligarhilor apropiați de Vladimir Putin, după războiul declanșat în Ucraina.

Presa din Regat anunță că există suspiciuni că patronul lui Manchester City l-ar fi ajutat pe Roman Abramovich să-și „ascundă” o parte din bunuri, precum avioane private sau yacht-uri, ducându-le în Dubai.

Acuzațiile nu se opresc aici, fiindcă speculațiile vorbesc despre mai mulți oligarhi ruși care ar fi beneficiat de același tratament preferențial pentru a evita punerea sub sechestru a averilor.

Descoperă Știința din spatele temperaturilor explicată de Helen Czerski. Pe Digi World și Digi Online, astăzi, de la ora 21:00!

Se pare că Sheikh Mansour este în atenția autorităților din Anglia și ar putea face obiectul unei anchete.

  • Averea lui Mansour bin Zayed Al Nahyan este estimată la peste 40 de miliarde de euro

Roman Abramovich are două yachturi în valoare de peste un miliard de euro. Pe lângă acestea, are și un avion privat

Galerie Foto

În luna mai a anului trecut, miliardarul rus a primit yacht-ul pe care a plătit nu mai puțin de 511 milioane de euro. Se numește „Solaris”, după celebrul roman SF atât de popular în Uniunea Sovietică, și a fost construit în șantierul naval din Bremerhaven, Germania. Ambarcațiunea impresionează atât prin dimensiuni, cât și ca dotări, fiind creat la comandă pentru Abramovich.

Are 48 de camere, dintre care 36 de lux pentru musafiri care iau liftul pentru a ajunge la unul din cele 8 niveluri ale yacht-ului. Nu lipsesc sala de forță, sauna, jacuzzi și cel puțin o piscină, dar nici salonul de cosmetică, o discotecă și un beach club în aer liber. Are 139 de metri, 11.000 de tone și poate găzdui până la 100 de persoane, cu tot cu echipaj.

”Solaris” este echipat și cu 20 de ski-jet-uri, elicopter și un submarin pentru scufundări în ocean.

  • Averea lui Roman Abramovich este estimată în acest moment la peste 8.5 miliarde de euro

Etichete: chelsea , manchester city , anglia , rusia , bani , roman abramovich , mansour bin zayed al nahyan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citește mai mult..

Comments are closed.