A început campania de sterilizare a pisicilor maidaneze din București. Cum te poți programa

[ad_1]

Primăria Capitalei a început, joi, campania de sterilizare a pisicilor fără stăpân din București, anunță primarul Nicușor Dan. 

„Sterilizăm gratuit pisicile fără stăpân, din București!
Astăzi am început campania de sterilizare a pisicilor fără deținător, derulată de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), în parteneriat cu clinica veterinară Sache Vet”, se arată în comunicatul primarului Bucureștiului.

Clinica veterinară mobilă se va afla în perioadele 20-23 octombrie și 27-30 octombrie, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan București, urmând ca apoi să se deplaseze în alte zone, astfel încât să ajungă în toate sectoarele Capitalei.

Pisicile vor fi capturate de personalul clinicii veterinare, dar pot fi prinse și de oricine dorește să se implice și să le aducă la clinica mobilă. Pentru sterilizare, este nevoie de programare la numărul de telefon 0751.596.199, unde se poate suna de luni până vineri, de la ora 10:00 la ora 18:00. Sterilizările se fac de luni până joi, de la ora 10:00 la ora 15:00.

Campania de sterilizare se derulează conform proiectului votat de cetățeni și declarat câștigător în cadrul procesului de bugetare participativă organizat de Primăria Municipiului București, având un buget de 500.000 de lei.

Editor : A.V.D

[ad_2]

Citește mai mult..