Frenezie pe internet după ce Larry the Cat, motanul din Downing Street 10, a anunțat că Regele Charles i-a propus să fie premier

[ad_1]

Larry the Cat a devenit din nou o senzație pe internet pentru că a rezistat pe Downing Street mai mult timp decât patru prim-miniștri.

Larry, pisica oficială de la reședința prim-ministrului britanic de pe Downing Street 10, deține titlul de Chief Mouser (prinzătorul de șoareci șef). El a fost adoptat de la un adăpost de animale pe 15 februarie 2011, potrivit site-ului guvernului britanic, citat de Business Insider.

Larry the Cat FOTO: Profimedia Images

Responsabilitățile principale ale lui Larry includ „inspectarea măsurilor de securitate” și „găsirea de soluții pentru populația de șoareci din clădire”.

După ce a fost adoptat, Larry i-a ținut companie prim-ministrului de atunci David Cameron. Dar apoi a „lucrat” împreună cu Theresa May, Boris Johnson și Liz Truss.

Lis Truss a demisionat joi din funcția de premier, după mai puțin de șapte săptămâni în funcție, spunând că nu poate îndeplini mandatul pentru care a fost aleasă.

Acum, Larry se pregătește să colaboreze cu al cincilea șef de guvern în mai puțin de 12 ani.

Pe pagina de Twitter „Larry the Cat” motanul s-a propus drept candidat pentru funcția de premier, în locul posibilor candidați ai Partidului Conservator.

„Regele mi-a cerut să devin prim-ministru pentru că prostiile astea au durat prea mult”, a transmis Larry pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Iar mulți fani au aprobat sugestia. Un utilizator a postat o imagine editată a lui Larry în fața unei mulțimi cu pancarte pe care scria: „Larry for Leader”.

„Ar fi bine să avem o oarecare stabilitate în sfârșit și sper că putem vedea o continuare a politicii de alungare a vulpilor din Downing Street”, a scris un alt utilizator pe Twitter.

Conservatorii speră să aibă un nou lider până pe 28 octombrie.

Editor : D.C.

[ad_2]

Citește mai mult..