Galerie Foto | Un puști de 13 ani a realizat un bust pentru Cristiano Ronaldo: ”Arată mai bine decât cel de pe aeroport!”



  • Liga 1: Sepsi – FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Liga 1: Petrolul – FC Argeș, luni, 18:15, DGS 1

În vârstă de doar 13 ani, Josue Benjamin Figueroa, un puști din Venezuela, a publicat pe rețele sociale un videoclip în care își prezintă opera, dar și procesul prin care a realizat-o.

Un puști de 13 ani a făcut o sculptură pentru Cristiano Ronaldo

Figueroa este un mare fan al fotbalistului lusitan, iar în videoclipul care s-a viralizat pe rețelele sociale, tânărul a transmis că își dorește ca bustul să ajungă la Cristiano Ronaldo.

Galerie Foto

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar lucrarea tânărului a primit o mulțime de aprecieri.

Aurora boreală nu încetează să uimească generații și generații. Vezi Luminile Nordului pe Digi World și Digi Online, astăzi de la ora 20:00!

Este mai reușită decât cea de pe aeroportul din Madeira”, a comentat un urmăritor. Comentariul face referire la statuia realizată de sculptorul portughez Emanuel Santos.

Acesta a realizat o statuie pentru Aeroportul Internațional Funchal care a făcut obiectul unei controverse din cauza asemănării îndoielnice cu fotbalistul lusitan.

Din acest motiv, Santos s-a văzut nevoit să își repare ”opera”, astfel că la fix un an după ce a fost dezvăluită prima versiune, sculptorul a venit cu versiunea îmbunătățită.

O casă de pariuri l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo

Situația lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a devenit subiect de glume.

O casă de pariuri a mers chiar mai departe cu glumele și a instalat, în fața stadionului Old Trafford, o bancă cu o plachetă pe care scria ironic: „În onoarea celui de-al doilea mandat al lui Ronaldo la Man. United. 480.000 de euro pe săptămână să stai pe o bancă”.

Casa de pariuri se referă la contractul fabulos pe care îl are starul portughez la United, în contextul în care acesta nu mai prinde echipa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , statue , sculptură


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..