Șoferul din București căutat de polițiști, amenință pe Instagram: „Ești gabor… dacă te lasă familia mea să dormi liniștit în pat”

[ad_1]

Polițiștii din Capitală caută miercuri noaptea, prin tot orașul, un tânăr șofer care a trecut pe roșu la semafor, a refuzat să oprească la control, iar apoi a fugit de agenți și jandarmi lovind două mașini. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 4. După ce a scăpat de forțele de ordine, teribilistul și-a abandonat autoturismul de lux, pe o stradă din apropiere. În ciuda faptului că este vânat de polițiști, fugarul și-a găsit timp să posteze un clip pe Instagram. Și nu orice fel de clip. Mesajul este unul de amenințare tot la adresa poliției.

L-a lovit pe ăla.
Dă-te jos, dă-te jos!
Fugărea o fată mai devreme.
Mamă, e mort săracul. E mort, mort.
Uite jandarmii!
Băi, băieții!

Aceste scene au fost surprinse în sectorul 4 al capitalei, în apropiere de Colegiul Gheoghe Șincai. Bărbatu de la volan fusese filmat de o cameră de bord cum depășise pe partea dreaptă o mașină.

Ulterior, a trecut pe culoarea roșie a semaforului punând în pericol viețile pietonilor. Imediat după, un polițist a încercat să-l legitimeze pe șofer. Tânărul a refuzat, iar agentul a chemat în ajutor mai mulți jandarmi. Nici atunci, șoferul nu a fost intimidat.

Deși forțele de ordine au încercat să-i spargă geamul. N-a mai ținut cont de nicio regulă și a plecat în viteză cu mașina, lovind alte două vehicule, care îi stăteau în cale.

Coboară din mașină!
Sparge geamul, sparge geamul!
Ai grija la picior.
Lovește oamenii…

La scurt timp după scandalul din stradă, mașina bărbatului a fost găsită abandonată, la doar un kilometru distanță.

Cu polițiștii pe urmele sale, șoferul teribilist a postat un mesaj video sfidător pe Instagram, în care îi amenință pe polițiști!

Când vedeți girofarul ăla, ce faceți, mă? Stați, măi, cuminți. Ești gabor. Și dacă ești @#$%^& și dacă ești femeie și dacă ești @#$%^, să @@$%%^ dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniștit. Dacă nu-ți bagă 20 de @#$%^

Nu ar fi prima dată când bărbatul are probleme cu legea. A fost cercetat într-un dosar penal pentru deținere de droguri, dar în 2020 cazul său a fost clasat.

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..