FCSB pregătește un transfer neașteptat. Anunțul presei din străinătate

[ad_1]

  • Liga 2: ChiajnaSteaua, vineri, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: SepsiPetrolul, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB a pus ochii pe un mijlocaș american, de la echipa lui Laurențiu Reghecampf

Este vorba despre Kenny Saief (28 de ani), fotbalist care este legitimat în momentul de față la Neftci Baku. Potrivit presei din Azerbaidjan, FCSB este interesată de mijlocașul care are patru prezențe la naționala mare a Statelor Unite ale Americii.

Saief a sosit în vara acestui an la Neftci Baku, acolo unde a fost pregătit în ultimele luni de către Laurențiu Reghecampf. Interesul clubului patronat de Gigi Becali pentru jucător ar putea avea legătură cu revenirea tehnicianului la vicecampioana României, ținând cont că FCSB se află în căutarea unui antrenor principal, iar Reghe este pe picior de plecare de la actuala formație.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Saief, potrivit Transfermarkt.com
  • Bnei Sakhnin, Hapoel Haifa, Kiryat Shmona, Ramat Hasharon, Gent, Anderlecht, Cincinnati, Lechia Gdansk, FC Ashdod și Neftci Baku sunt cluburile pentru care a evoluat de-a lungul carierei Kenny Saief

Andrei Prepeliță și Laurențiu Reghecampf, pe lista lui Gigi Becali. MM Stoica insistă pentru Mihai Pintilii

Gigi Becali a anunțat, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că va decide în pauza competițională cine va sta pe banca FCSB-ului.

Deși inițial au existat discuții cu mai mulți antrenori, lista lui Gigi Becali a fost restrânsă la doar două nume. Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe și Ilie Poenaru nu mai sunt variante de actualitate pentru vicecampioana României.

În acest moment, Andrei Prepeliță și Laurențiu Reghecampf sunt cei doi antrenori rămași pe lista roș-albaștrilor. Primul este liber de contract, după despărțirea de FC Argeș, iar Laurențiu Reghecampf o pregătește pe Neftci Baku, însă are zilele numărate la gruparea din Azerbaijan.

Pe de altă parte, MM Stoica insistă ca Mihai Pintilii să rămână în continuare la echipă. Fostul mijlocaș nu vrea să continue ca antrenor principal al echipei, în ciuda faptului că are o susținere extrem de importantă din partea managerului general.

Totuși, Mihai Pintilii a acceptat să conducă echipa la meciurile pe care FCSB le mai are de disputat până în pauza competițională, cu Oțelul (Cupa României) și U Craiova 1948 (Liga 1).

Astfel, Gigi Becali se va decide asupra numelui noului antrenor al echipei după duelul cu trupa lui Adrian Mititelu, de duminică, 13 noiembrie (21:00, Digi Sport 1).

Cum Mihai Pintilii nu pare să fie de înduplecat, Gigi Becali va alege între Andrei Prepeliță și Laurențiu Reghecampf. Nu este exclusă 100% nici varianta Ilie Poenaru, însă fostul antrenor al celor de la UTA rămâne o variantă „de avarie”.

Etichete: liga 1 , neftchi baku , fcsb , transfer fcsb , kenny saief


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..