Cu ce s-a ales Anamaria Prodan după ce instanța a admis cererea de divorț înaintată de Reghecampf

[ad_1]

  • EHF EURO: Danemarca – Norvegia, duminică, 21:30, DGS 1

  • Fotbal U20: RomâniaPolonia, luni, 20:00, DGS 1

Galerie Foto

Cu ce s-a ales Anamaria Prodan după ce instanța a admis cererea de divorț înaintată de Reghecampf

Anamaria Prodan ceruse ca divorțul să se desfacă din culpă exclusivă a lui Reghecampf, dar magistrații au decis altceva. Totuși, agentul FIFA s-a ales cu ceva din ceea ce și-a propus inițial și anume a rămas cu numele de Reghecampf.

Înainte de a se căsători cu antrenorul român, Anamaria purta numele de familie Dumitrescu, rezultat din prima ei căsnicie cu Tibi Dumitrescu. Dacă acum nu ar fi avut câștig de cauză, și nu ar fi păstrat numele de Reghecampf, ea ar fi revenit așadar la vechiul nume Anamaria Ionela Dumitrescu.

Reghecampf va achita în contul fiului său, Laurențiu Reghecampf Junior (Bebeto), o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Adică, antrenorul român va plăti lunar suma de 1.600 de euro, mai puțin decât suma ce era stipulată în Apel în ordonanța președințială, în valoare de 2.000 euro, dar și mult mai puțin decât banii stabiliți la Fond, in ordonanță, în valoare de 7.000 euro.

Prima declarație a lui Reghecampf după ce instanța a admis cererea de divorț înaintată de acesta

În plus, magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună. La câteva ore după ce s-a aflat decizia, care nu este una definitivă și care poate fi atacată în Apel, Reghecampf a oferit și primele declarații.

”Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat.

Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf, conform cancan.ro.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , anamaria prodan divort , laurentiu reghecampf divort


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..