Gigi Becali, negocieri cu un antrenor pentru FCSB. ”Te faci din nou ortodox și după aia vii”  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

Gigi Becali, negocieri cu un antrenor pentru FCSB. ”Te faci din nou ortodox și după aia vii”

Finanțatorul roș-albaștrilor  a dezvăluit și ce discuție a purtat cu un impresar care i-a propus un antrenor din staff-ul lui Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani).

”Caut un antrenor cu licență, am găsit unul care voia să vină, nu mai știu cum îl cheamă. Eu accept și alte religii, dar Martorii lui Iehova chiar nu accept! Ce facem, idolatrii și secte? Nu facem sectă! Musulmani mai accept, dar secte nu aduc!

Era un antrenor român, care a fost în staff-ul lui Ioan Ovidiu Sabău. Mi l-a propus un impresar. Apoi, am auzit că Sabău l-a obligat să se facă iehovist. Atunci, te faci din nou ortodox și după aia vii. Dar de iehovist nu mă ating, stau la 10 metri distanță”, a spus Becali, la Pro Arena.

Becali vrea ca Pintilii să fie lăsat să stea pe banca FCSB-ului

Becali a mai precizat și de ce Pintilii ar trebui să fie lăsat să continue pe banca vicecampioanei Ligii 1.

”O să găsim un antrenor, să stea pe bancă, cum face toată lumea. Cum s-a făcut până acum, facem și noi. Să fie legea pentru toți la fel.

Acum, când vreau eu să fac aceeași chestie cu Pintilii, s-au găsit să-l amendeze pe Poenaru, s-au prins după 10 ani că n-avea licență Poenaru!”, a mai spus Becali.

Etichete: ioan ovidiu sabau , mihai pintilii , gigi becali , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCitește mai mult..

Comments are closed.