Imaginile zilei vin de la un șofer român! Bărbatul a arătat cum era să moară de trei ori, în aceeaşi zi, pe drumul dintre Bucureşti şi Oradea



Un şofer a demonstrat, într-un clip video pe care l-a făcut public pe YouTube, cum era să își piardă viața de trei ori, în aceeaşi zi, pe drumul dintre Bucureşti şi Oradea.


In articol:


Bărbatul a explicat, în descrierea videoclipului publicat pe YouTube, că incidentele care puneau să-i pună capăt zilelor au avut loc pe data de 19 noiembrie 2022, pe traseul dintre Bucureşti şi Oradea.

Citește și: Un copil de doi ani a fost suspect de leucemie. Medicii și-au dat seama că, de fapt, acesta se îmbolnăvise din cauza consumului de lapte de vacă

În imaginile făcute publice pe YouTube se poate observa cum românul a reuşit să evite la timp, de trei ori, impactul frontal cu un TIR şi două autoturisme ale căror şoferi au efectuat manevre de depășire în mod neregulamentar.

A evitat trei accidente care puteau să-i pună capăt zilelor într-o singură zi

În primul incident, şoferul unui TIR a depăşit pe linie continuă, la intrarea într-o localitate, iar bărbatul care se afla la volanul autoturismului, care a şi surprins imaginile, a fost nevoit să iasă de pe şosea pentru a evita un impact care ar fi putut fi fatal.

La doar câțiva kilometri depărtate, bărbatul a pățit-o din nou: a evitat un alt accident, după ce un Volkswagen a intrat într-o depăşire riscantă.

Citește și: Alertă în Insulele Solomon: două cutremure au provocat avarii la aeroport şi la Ambasada Australiei

Din fericire, și de această dată, bărbatul a reușit să evite un impact aproape fatal după ce a fost nevoit să frâneze şi să tragă dreapta de volan.

Pe acelaşi drum, bărbatul a frânat, din nou, după ce şoferul unui Logan a intrat într-o depăşire la limită.

Citește și: Lorena s-a stins din viață în mod misterios, în Marea Britanie. Oamenii legii fac apel la cetățeni: „Sunați-ne!”



Citește mai mult..