Lună Nouă pe 24 noiembrie 2022: Zodiile care sunt date peste cap de acest fenomen astrologic

[ad_1]

Lună Nouă pe 24 noiembrie 2022. Află cum vor fi influențate zodiile de Luna Nouă de pe 24 noiembrie 2022!


In articol:


Lună Nouă pe 24 noiembrie 2022. Fazele lunii sunt, de fapt, formele în care luna poate fi văzută, forme ce diferă de la o schimbare la alta.  

Ciclul lunar este alcătuit din 28 de zile și format din patru faze principale.

Iată care sunt acestea:   Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru). 

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. 

Când avem lună nouă în noiembrie 2022

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă.  Faza Lunii noi  este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare.

Pe data de 24 noiembrie 2022 este lună nouă.

Cum sunt influențate zodiile de luna nouă?

Berbec

Felul aparent diplomatic al acelora de a se extrage dintr-o formulă clară le va sugera că au un interes pentru care „trag de timp” ori că nu sunt siguri pe ei și trebuie să se (mai) gândească.

Taur

Vârsta și locul în societate vor avea un cuvânt important de spus în cazul celor care vor dori, la un moment dat, să opereze niște schimbări în registrul cooperării, conlucrării sau conviețuirii (între soți).

Gemeni

Gemenii vor descoperi că ceea ce păreau a fi sentimente de prietenie, ascund cu totul altceva. În această situație este nevoie de mai multă atenție, pentru că lucrurile o pot lua razna destul de rapid.

Rac

Unii dintre nativii zodiei Rac o duc cât se poate de bine pe plan sentimental, cei aflați într-o relație trăiesc momente pe cât de intense, pe atât de senine. Vești minunate sunt și pe plan financiar, deoarece s-ar putea ca nativii din Rac să primească o ofertă tentantă.

Leu

Leii se vor simți destul de tensionați în această perioadă.

Citește și: Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Cea mai bună săptămână din an pentru aceste zodii!

Au parte de foarte multe conflicte la locul de muncă. Nici acasa lucrurile nu merg foarte bine. Încercați să lăsați de la voi și să nu vă consumați mult pe anumite subiecte.

Fecioară

Fecioarele nu sunt în toane bune și sunt în căutarea stării de bine constant. Ele privesc mai degrabă către interiorul lor, acolo unde găsesc niște răspunsuri care o să le motiveze.

Balanță

Balanțele își petrec majoritatea timpului cu familia. Acestea se vor ocupa de schimbat lucruri și chiar au chef să renoveze câte ceva prin locuință.

Scorpion

Nativii scorpion se pot deschide foarte mult pentru cei din jur în această zi. E foarte rar când fac asta, iar prietenii și colegii trebuie să profite, să-i cunoască mai bine.

Săgetător

Săgetătorii se simt destul de plictisiți. De ceva vreme simt că sunt într-o rutină și nimic nu îi face sp iasă din acea stare. Astrele vă sfătuiesc să plecați într-o călătorie.

Capricorn

Capricornii nu au cea mai bhună zi din viețiile lor, însă vestea bună e că va trece repede și această perioadă mai grea pentru ei. Nu le va fi foarte ușor, dar cu răbdare, vor dovedi de ce sunt capabili.

Vărsător

Vărsătorii caută sprijinul prietenilor în această zi. Trebuie să decidă niște chestiuni legate de viitorul lor profesional.

Pești

Luna nouă îi ajută pe pești să se regăsească. Simt că au parte de un nou început, lucru care le va aduce doar beneficii. Profitați din plin de această perioadă favorabilă pentru voi.

Citește și: Horoscop 23 noiembrie 2022. Un nou capitol plin de provocări pentru două zodii!

[ad_2]

Citește mai mult..