FCSB, acord pentru transferul unui jucător în străinătate! Cât ar urma să încaseze Gigi Becali



  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:45, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

Turcii anunță că FCSB a ajuns la un acord cu Trabzonspor pentru transferul lui Adrian Șut

Joi dimineața, publicația Sabah a anunțat că FCSB s-a înțeles cu Trabzonspor pentru cedarea lui Adrian Șut. Campioana en-titre a Turciei ar urma să plătească 3 milioane de euro în schimbul fotbalistului, care evoluează pentru bucureșteni din anul 2019, atunci când a sosit de la Academica Clinceni.

  • Adrian Șut a bifat 66 de meciuri pentru FCSB, în care a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive.
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, conform transfermarkt.de.

Gigi Becali, despre ofertele primite pentru jucătorii de la FCSB

Cel mai în formă jucător al roș-albaștrilor, din prima parte a sezonului, Andrei Cordea (23 de ani), se poate despărți de vicecampioana României. Milionarul din Pipera a anunțat câți bani a cerut pe mijlocaș, dar și din ce campionat a primit oferta.

”Pentru Cordea este o ofertă din America. Eu am cerut cinci milioane de euro, Să vedem, dar nu știu echipa”, a spus Becali.

Finanțatorul a mai adăugat că mai sunt și alți fotbaliști care pot pleca de la FCSB.

”Sunt jucători pe care nu vreau să-i mai țin. Oricum le expiră contractul în vară și pot pleca împrumut în iarnă și sunt jucători unde există oferte. Dacă suntem pe locul doi-trei, în decembrie, batem tot, atunci nu mai pleacă. Pentru că ne axăm pe titlu cu totul.

Și pentru Șut e o ofertă. Și pentru Malcom Edjouma e o ofertă din Ungaria. Pentru Adrian Șut este din Turcia. La Malcom e un milion de euro, la Șut am cerut trei milioane de euro. Sunt ceva bani. Citiți presa din Turcia, că eu de acolo am aflat de Șut. La Ungaria e MOL Vidi FC (Fehervar).

Dumnezeu le face pe toate. Putem noi să facem ceva? Vrea Dumnezeu să-mi dea mie niște bani că sunt cuminte. Și pe urmă îi dau și eu mai departe, că așa trebuie făcut”, a spus Becali, la Pro Arena.

Etichete: gigi becali , trabzonspor , fcsb , transfer fcsb , adrian Șut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..