Ciprian Tătărușanu “i-a luat fața” lui Mike Maignan cu evoluțiile din acest sezon pentru AC Milan



  • Liga 1: Petrolul – U Cluj, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga 1: UTASepsi, vineri, 15:30, DGS 1

Italienii l-au preferat pe Tătărușanu în fața lui Maignan 

După primele 15 etape din Serie A, AC Milan ocupă locul doi în clasament și se află la opt puncte în spatele liderului Napoli. Totodată, campioana en-titre a Italiei a ajuns în primăvara europeană din Champions League, iar cei de la Sempremilan.it au analizat prestația fiecărui jucător din actuala stagiune.

Pentru cele 12 prezențe de până acum, Tătărușanu a primit nota 6.5. Interesant este că portarul român a primit un calificativ mai mare decât titularul de drept, Mike Maignan, căruia italienii i-au acordat 6.

„Românul ajunge cu jumătate de punct mai mult decât Maignan. A avut câteva ieșiri discutabile, dar, per total, a reușit să-l înlocuiască destul de bine pe numărul 1 din poartă, iar meciurile pe care Milan le-a pierdut nu au fost din vina lui”, au notat italienii.

Concluzia la care a ajuns Dida după ce i-a văzut evoluțiile lui Tătărușanu în poarta celor de la AC Milan

În ciuda criticilor care au fost îndreptate în direcția lui Ciprian Tătărușanu în ultima perioadă, Dida a ținut să îi ia apărarea românului. Fostul mare portar brazilian, care a evoluat pentru milanezi între 1999 – 2012, crede că „Tătă” este un goalkeeper bun și nu poate fi considerat vinovat pentru rezultatele echipei din momentul în care i-a luat locul lui Maignan.

Profesorul Brian Cox explorează viețile dramatice ale celor 9 planete din sistemul nostru solar. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 20:10!

„Este nedrept să credem că echipa a pierdut puncte din cauza lui (n.r. Tătărușanu). A făcut multe salvari. Maignan este puternic, sper să se întoarcă curând, dar ‘Tătă’ este un portar bun pentru Milan”, a spus Dida, potrivit Gazzetta dello Sport.

Etichete: serie a , ac milan , ciprian tatarusanu , mike maignan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..