Elvețianul care costă doar 4 milioane de euro, egalul lui Messi și Cristiano Ronaldo. Performanța din jocul cu Serbia



  • Liga 1: VoluntariHermannstadt, sâmbătă, 15:30, DGS 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaU Craiova 1948, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Xherdan Shaqiri a marcat la 3 Cupe Mondiale

Mijlocașul de 31 de ani a deschis scorul pentru Elveția în minutul 19 și a intrat în istoria turneelor finale. A devenit al treilea jucător din istorie care înscrie la ultimele trei turnee de Cupă Mondială.

Shaqiri are o companie selectă, pentru că ceilalți doi jucători care au reușit o asemenea performanță sunt Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, nimeni alții decât cei mai buni și scumpi jucători din ultimii 10-15 ani.

Numai că diferența de cotă față de cei doi este uriașă. Shaqiri este cotat acum la doar 4 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în 2015, când Stoke City a plătit pentru el 17 milioane de euro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Shaqiri are o cotă de piață de doar 4 milioane de euro

Xherdan Shaqiri, care s-a născut într-un oraș din Kosovo, se află la golul 27 în cele 111 selecții pentru naționala Elveției.

El este legitimat la Chicago din februarie 2022, după ce a trecut pe la echipe mari, precum FC Basel, Bayern Munchen, Inter, sau Liverpool.

Golul lui Shaqiri a fost primul al meciului cu Serbia. Până la pauză, scorul a fost 2-2, după un joc extre, de spectaculos.

Etichete: grupe cupa mondiala , xherdan shaqiri , elvetia serbia , optimi cupa mondiala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..