Live Video | CFR Cluj

[ad_1]

04.12.2022, 15:28

  • Liga 1: FC Argeș – Rapid, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga 1: CFR Cluj – Chindia, duminică, 15:30, DGS 1

CFR Cluj și Chindia Târgoviște se joacă ACUM, în direct la Digi Sport 1, într-un meci din etapa cu numărul 19 a Ligii 1.

Duelul va putea fi urmărit și pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

CFR Cluj – Chindia. Elevii lui Toni Petrea, neînvinși de opt etape

Formația pregătită de Toni Petrea este una dintre cele mai în formă ale Ligii 1 și are 5 victorii și 3 egaluri în ultimele 8 etape.

De partea cealaltă, CFR Cluj are trei victorii la rând în Liga 1. Meciul tur dintre cele două formații s-a terminat cu victoria elevilor lui Dan Petrescu, scor 2-0.

Înaintea meciului din etapa a 19-a a Ligii 1, CFR Cluj se află pe locul doi în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Chindia Târgoviște ocupă poziția a 10-a, cu 21 de puncte.

Clasament Liga 1

Clasamentul Ligii 1 / Foto: Digi Sport

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – Chindia Târgoviște

„Vă dați seama că știu tot despre ei. Știu ce parcurs au avut, mai ales cu Toni Petrea. Au 8 meciuri în Liga 1, 5 victorii și 3 egaluri. Parcurs de echipă campioană. Parcă a găsit o baghetă magică și i-a transformat, pentru că jucători nu a adus.

Înainte au avut 7 înfrângeri și 3 egaluri. E cea mai în formă echipă din campionat. Cred că cei de la Chindia, chiar dacă nu o spun, au și aspirații de play-off”, a spus Dan Petrescu.

Victoria din restanța cu Hermannstadt, 3-2, a avut și părțile ei negative, spune antrenorul clujenilor.

„Nu ne-am apărat noi ca echipă bine la meciul trecut. Greșelile de la meciul cu Hermannstadt le poți face și la partidele cu formațiile care se bat la titlu. Nu mai trebuie să facem cadouri”, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj, fără 3 piese importante la meciul cu Chindia Târgoviște

Petrescu a anunțat și 3 absențe importante pe care CFR Cluj le va avea la meciul cu Chindia.

„Din păcate am pierdut doi jucători pentru meciul cu Chindia. Malele, suspendat, care a dat golul victoriei în ultima rundă, și Birligea. Nici Muhar nu va fi și probabil nu va juca tot restul anului”, a completat tehnicianul din Gruia.

[ad_2]

Citește mai mult..