Politico: Tarom a deviat un zbor Bruxelles–București pentru a lua cel puțin 4 europarlamentari români din Strasbourg

[ad_1]

Compania aeriană de stat Tarom a redirecționat una dintre cursele sale regulate Bruxelles – București prin Strasbourg pentru a lua europarlamentari români care veneau de la sediul Parlamentului European, potrivit Politico.

„A fost o săptămână lungă și e un drum lung spre casă pentru legiutorii români”, a scris vineri publicația care urmărește politica europeană.

Tarom a acceptat să redicționeze unul dintre zborurile sale de la Bruxelles, Belgia, spre București, via orașul francez Strasbourg, sediul Parlamentului European. Motivul a fost pentru a lua europarlamentari români care au participat la ultima sesiune înainte de Crăciun, relatează jurnalistul Josh Posaner.

O persoană care călătorea cu acest zbor a spus că pasagerii au fost informați în avans de schimbarea itinerariului. Serviciul de clienți a explicat că aceasta a venit „la cererea europarlamentarilor români”.

Călătorul menționat a văzut cel puțin patru eurodeputați ce s-au urcat la bordul avionului care opera zborul RO374, atunci când a ajuns în Strasbourg joi seară. Datele sunt confirmate de FlightRadar24.

Editor : A.C.

[ad_2]

Citește mai mult..