Omul de afaceri Doru Morcovescu a fost găsit mort într-o cameră a hotelului din Prahova pe care-l deținea



Un bărbat a fost găsit mort, joi după-amiază, într-o cameră de hotel din Ploieşti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit datelor comunicate de IJP, poliţiştii au fost sesizaţi că în incinta unei unităţi hoteliere un bărbat s-ar fi sinucis.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în interiorul unei camere de hotel, fiind găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat de 61 de ani”, a transmis IJP.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că victima ar fi omul de afaceri Doru Morcovescu, evenimentul având loc într-o cameră a Hotelului Prahova, pe care afaceristul îl deţinea.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova informează că la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă cu medic, însă persoana în cauză prezenta semne clare de deces.

În cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Editor : A.P.



Citește mai mult..