cel mai în formă jucător al lui United, penalizat din cauza indisciplinei!

[ad_1]

  • Premier League: TottenhamAston Villa, duminică, 16:00, DGS 1

  • Premier League: NottinghamChelsea, duminică, 18:30, Digi Sport 1

După ce l-a lăsat în repetate rânduri pe bancă pe Cristiano Ronaldo, plecat între timp de la echipă, Erik ten Hag l-a scos din primul ”11” pentru meciul cu Wolverhampton pe Marcus Rashford, poate cel mai în formă jucător al lui Manchester United!

Marcus Rashford, rezervă cu Wolverhampton pe baza ”motivelor disciplinare”

La interviul oferit înaintea jocului cu Wolverhampton, Erik ten Hag a declarat că l-a scos din formula de start pe Marcus Rashford din ”considerente disciplinare”.

Nu (n.r. nu vrea să dea mai multe detalii). Sunt regulile noastre. Acum trebuie să ne concentrăm doar pe meci. El este în formă sportivă foarte bună, dar nimeni nu poate juca toate meciurile”, a spus Erik ten Hag, citat de Sport Bible.

”Derapajul” lui Marcus Rashford nu a fost, foarte probabil, grav, având în vedere că fotbalistul este rezervă pentru confruntarea cu Wolverhampton.

La pauză, Marcus Rashford a fost trimis pe teren în locul lui Alejandro Garnacho.

Marcus Rashford, două goluri și un assist în ultimele două meciuri

Forma bună prin care trece Marcus Rashford este arătată de realizările personale din cele două meciuri jucate de Manchester United după pauza pentru Cupa Mondială.

Cu Burnley, fotbalistul englez a marcat o dată pentru victoria cu 2-0, în timp ce cu Nottingham Forest, 3-0, a înscris o dată și a dat un assist.

Etichete: manchester united , marcus rashford , erik ten hag , wolverhampton – manchester united


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..