Claudiu Bălan a marcat din nou și se apropie de topul golgheterilor din Grecia

[ad_1]

  • Liga 1: Univ. Craiova – Hermannstadt, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • Liga 1: FCSB – Farul, duminică, 19:00, DGS 1

  • La oaspeți, mijlocașul român Dorin Rotariu a fost titular.

Claudiu Bălan, al șaselea gol în prima ligă din Grecia

UPDATE: Partida dintre PAS Giannina și Atromitos s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Claudiu Bălan a fost integralist, în timp ce Dorin Rotariu a fost schimbat în minutul 66.

PAS Giannina a avut șansa de a obține toate cele trei puncte, însă fostul internațional grec Sotiris Ninis a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 90+2.


Claudiu Bălan a marcat singurul gol al primei reprize dintre PAS Giannina și Atromitos, în minutul 33, și a ajuns la cota șase pentru formația greacă, în campionat.

În acest moment doar șapte jucători au mai multe goluri marcate decât fotbalistul român în campionatul din Grecia.

În același timp, Claudiu Bălan are șase goluri înscrie precum alți trei jucători internaționali: Andraz Sporar (Grecia, Panathinaikos, 5 milioane de euro), Orbelin Pineda (Mexic, AEK Atena, 4 milioane de euro) –  și Andre Gray (Jamaica, Aris, 2 milioane de euro).

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Bălan, potrivit Transfermarkt

Claudiu Bălan, propus la naționala României

Marcel Pușcaș (62 de ani), directorul general al celor de la U Craiova 1948,  este convins că jucătorul ar putea fi o soluție chiar și pentru prima reprezentativă a României.

A înscris pentru clubul care l-a format și în județ, și în L3, și în L2, și în L1. A contribuit decisiv la ascensiunea echipei. Azi joacă într-un campionat mai bun. În Grecia.

A înscris 30% din golurile noii sale echipe, Pas Giannina. În primăvară spuneam, în mod public, că este în primele trei nume de atacanți români din campionatul nostru, susceptibili de-a fi selecționați de către Edi Iordănescu. Unii râdeau, alții mustăceau.

A trebuit să plece din țară pentru ca predicțiile să înceapă a se adeveri. Dacă o va tine tot așa, cu siguranță va urma și selecția. Claudiu este un jucător puternic, dispus la efort, disciplinat tactic, curajos, inteligent în joc, speculant, cu simțul porții.

Aceste calități pot înlocui de multe ori minusurile tehnice. La PAS Giannina n-a avut nevoie de timp pentru integrare și pentru acomodarea de care mulți alții au nevoie. Claudiu face ce știe. E mai mereu în gura porții adverse. Bravo, Claudiu! Va veni și selecția mult așteptată. Succes!”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Etichete: grecia , atromitos , claudiu bălan , giannina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..