VIDEO |Ce le transmite Lambada lui Tzancă Uraganu și viitoarei mămici Marymar?! Blondina a rupt tăcerea



Lambada a avut o primă reacție după ce a aflat că Tzancă Uraganu va avea un copil alături de Marymar. Blondina a postat un mesaj atât pe contul ei de Tiktok, cât și pe cel de Instagram.


In articol:


@anaysa_uraganita #foryou #sefa_adevarata #anays_uraganita #lambada_anays #Andreas_uragnu #tzancauraganu #sefaluitzanca ♬ sunet original- 6̶6̶6̶?

Tzancă Uraganu a anunțat  că va fi din nou tată. El și logodnica sa, Marymar, vor deveni părinți. Bruneta a mai pierdut o sarcină alături de manelist, însă de data aceasta sunt extrem de fericiți și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

Uraganu va deveni tată pentru a treia oară, căci mai are o fetiță pe nume Anays și un băiețel pe nume Andreas, alături de Lambada.

Citește și: Filmul ”Romina, VTM” cu Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu, pe primul loc în box office, cu încasări uriașe. A detronat Avatar 2

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, și Alina Stoican (Marymar) trăiesc o frumoasă poveste de amor de o bună bucată de timp. Familia lor se va mări, peste câteva luni, căci make-up artista îi poartă în pântece copilul manelistului.

După ce a trecut prin momente dificile pentru orice femeie, atunci când a pierdut sarcina, în vara anului trecut, acum cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Manelistul și partenera sa au anunțat în urmă cu doar câteva zile sexul bebelușului, cei doi urmând să fie părinții unei fetițe.

„Să ne trăiască! Fetița noastră!”, a fost mesajul de pe rețelele de socializare.

Lambada nu renunță la Tzancă, chiar dacă el va avea un copil cu altă femeie

Manelistul are încă doi copii din relația cu fosta parteneră, Lambada. Relația lor nu a fost lipsită de controverse, mai ales că mama celor doi copii ai artistului a ținut sarcina ascunsă.

Citește și: Tzancă Uraganu nu a uitat de unde a plecat. Manelistul, fotografie emoționantă cu bunica sa

De multe ori, femeia a fost bătută de Tzancă, înșelată, umilită, însă tot nu a renunțat la căminul pe care l-au construit. Deși aveau împreună o fată, cei doi au și un băiețel, care a venit pe lume anul trecut, în luna februarie. Lambada i-a dăruit și un fiu, cu toate că era implicat într-o relație cu actuala parteneră, Marymar.

De când a anunțat că Marymar este însărcinată, Lambada a preferat să fie discretă și să nu atragă prea mult atenția asupra sa.

Fosta parteneră a manelistului a distribuit un mesaj în mediul online, lăsând de înțeles că locul său în viața lui Tzancă Uraganu nu poate fi luat prea ușor și că va rămâne aceeași persoană, indiferent de cine este în viața tatălui copiilor săi.

„Eu sunt Eu și voi rămâne Eu”, a scris Lambada, într-o postare distribuită pe Instagram.

Urmăritorii au reacționat imediat la acest mesaj subtil spunând că este la adresa celor doi.

Citește și: Gestul făcut de Florin Salam pentru un copil de 12 ani

Lambada a continuat și cu mărturisirile pe TikTok. „Îți doresc, cu mâna pe inimă spun, când tu o să te atașezi de persoana respectivă și o să o iubești enorm de mult să-ți facă la fel cum tu mi-ai făcut mie: să plece, să te mintă, să-și bată joc și să te lase să suferi și să plângi. Exact cum și tu mi-ai făcut mie”.

Fosta parteneră a lăutarului a mai postat un clip video: „Eu n-am nimic cu nimeni. Am iertat ceea ce nu era de iertat.”

Se pare că Uraganu joacă la două capete. Deși locuiește cu focoasa Marymar, el nu poate sta departe de copii așa că vine adesea la Lambada. Rămâne de văzut pe cine va alege manelistul pentru restul vieții sale.

Citește și: Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer



Citește mai mult..