VIDEO. Un bărbat din Uzbekistan i-a dăruit soției o mașină de ziua ei, dar femeia a reacționat într-un mod șocant

[ad_1]

Scene șocante au avut loc în parcarea unui bloc dintr-o fostă republică socialistă. Vecinii au asistat amuzați la un scandal monstru între doi soți, care s-a lăsat cu distrugeri materiale.


In articol:


Acest bărbat din orașul Tașkent, Uzbekistan, i-a dăruit soției sale o mașină de ziua ei. Cu toate acestea, femeia a reacționat cu totul altfel decât el se aștepta.

În mod surprinzător femeia devine nervoasă în timp ce se apropie de mașină și ridică glasul la soțul ei.

După câteva momente, rusoaica ridică de jos un bolovan și începe să lovească în mod repetat în parbrizul mașinii.

Citește și: VIDEO. Românul care a ucis-o pe milionara de 71 de ani s-a filmat dansând cu iubita Maria Amariucăi în casa victimei

Nu este clar care sunt motivele care au dus la o desfășurare atât de surprinzătoare a ostilităților între cei doi soți chiar de ciua de naștere a femeii.

Citește și: Modelul Playboy și-a scăpat mașina Ferrari în piscină. „Știu să conduc”- VIDEO

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Vecinii ar fi dezvăluit presei locale că femeie și-a dorit un alt model de mașină și din acest motiv a reacționat violent, potrivit Yahoo News.

Soțul disperat își pune mâinile în cap

Videoclipul cu tânărul soț dăruindu-i soției sale o mașină a devenit viral în Uzbekistan.

Potrivit site-ului Social Bites, problema era că femeia și-a dorit alt model de autoturism.

„Tânără frumusețe din Tașkent a visat la un Chevrolet Malibu. Imaginați-vă surpriza ei când a văzut un cu totul alt cadou sub ferestrele ei”, scrie sursa citata.

Citește și: „Aveți ceva de muncă? Mi-e foame!” Strigătul disperat al unui bătrân care a muncit toată viața, însă acum zace lihnit într-o gară

Cadoul era mult mia modest: o mașină sedan, ieftină, produsă în Uzbekistan: Daewoo Gentra. Costul unei astfel de mașini, cel mai probabil second hand, este de aproximativ trei ori mai mic decât al unui Chevrolet.

Nu este de mirare că fata a început să țipe, a luat o piatră și a spart parbrizul cadoului, iar iubitul ei și-a pus mâinile în cap.

Femeia a continuat cearta cu soțul, iar la un moment dat se apleacă din nou să ia bolovanul și nu se lasă până nu distruge cu totul parbrizul mașinii Deawoo. 

[ad_2]

Citește mai mult..