Liviu Ciobotariu vrea să obțină prima victorie din 2023 cu FCSB: “Am văzut meciurile lor”



  • Liga 1: U Cluj – Mioveni, vineri, 17:00, DGS 1

  • Liga 1: Rapid – U Craiova 1948, vineri, 20:00, DGS 1

Liviu Ciobotariu vrea să obțină prima victorie din 2023 cu FCSB: „Am văzut meciurile lor”

Ilfovenii au trei eșecuri la rând în Liga 1 și sunt pe locul 11 în campionat. FC Voluntari a cedat cu 1-4 în ultima etapă pe terenul Rapidului, iar Liviu Ciobotariu anunțase la finalul partidei că va lua măsuri împotriva elevilor săi.

Acum, înaintea confruntării cu FCSB, „Ciobi” a părut mai liniștit și a dezvăluit că vrea să obțină victoria contra roș-albaștrilor. Tehnicianul a spus că jucătorii săi s-au pregătit foarte bine în această săptămână și și-a analizat adversarii la jocurile cu Farul și CFR.

„Din păcate, acest joc ne prinde într-un moment greu. Mă refer aici la rezultatele slabe pe care le-am avut în acest start de campionat. Întâlnim FCSB, o echipă cu jucători care fac diferența în momentele dificile.

Am văzut meciurile lor, cu Farul, cu CFR, și marchează multe goluri. Pentru noi, lucrurile sunt foarte simple. Trebuie să obținem o victorie ca să ieșim din această situație.

Descoperă măiestria, tehnica și arta din spatele lucrului cu sticlă în emisiunea Născut din Foc. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:10.

Jucăm acasă. Pe terenul nostru am făcut meciuri bune, dar moralul nostru este scăzut. Am lucrat în ultimele zile la acest aspect. Am primit 4 goluri la ultimul meci și defensiva noastră se clatină și aici nu mă refer la fundași. Ne-am antrenat foarte bine, băieții au avut reacție bună și sper ca și la meciul cu FCSB să se întâmple asta”, a spus Ciobotariu, la conferința de presă.

VIDEO cu declarațiile lui Liviu Ciobotariu

Etichete: liga 1 , liviu ciobotariu , fc voluntari , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..