Leo Messi nu vrea să mai continue la PSG

[ad_1]

  • Champions League: Frankfurt – Napoli, marți, 22:00, DGS 2

  • Champions League: Liverpool – Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Atacantul argentinian a ajuns la gruparea din Ligue 1 în vara anului 2021, liber de contract, de la Barcelona, însă timpul petrecut pe Parc de Princes nu a fost unul lipsit de „turbulențe”.

Leo Messi nu ar mai vrea să continue la PSG

Stagiunea trecută a fost una în care sud-americanul nu a strălucit, iar fanii l-au huiduit după eliminarea din optimile Champions League, cu Real Madrid. Acum, situația ar putea să „escaladeze” din nou, asta după ce PSG a pierdut prima manșă, 0-1, cu Bayern Munchen.

Negocierile pentru un nou contract dintre reprezentanții lui Leo Messi și cei ai clubului francez păreau a fi ca și rezolvate în finalul anului 2022, după triumful Argentinei de la Cupa Mondială, însă 

„Prelungirea contractului este din ce în ce mai problematică”, anunță cei de la L’Equipe. 

Jurnaliștii francezi au continuat și au descris perfect situația negocierilor din ultimele luni: „Ușile erau larg deschise pentru o înțelegere pe durata Cupei Mondiale, iar acum ele se închid încet-încet”.

Messi ar fi din ce în ce mai convins de o trecere a sa în MLS, la Inter Miami, formație patronată de David Beckham, mai specifică sursa citată.

„Șeicii” vor să „rupă” tripleta de atac Messi-Neymar-Mbappe

Șefii campioanei Franței încep să creioneze deja planurile pentru sezonul viitor, iar prima decizie importantă ar fi fost deja luată, anunță presa din Hexagon.

Se pare că „Șeicii” nu sunt convinși de eficiența tripletei de atac Messi-Neymar-Mbappe, iar în cazul în care echipa nu trece de Bayern și părăsește UCL iar în optimi, atunci vor există permutări la nivelul compartimentului ofensiv.

Conducătorii grupării l-au făcut pe Mbappe „de neatins” în această speță, urmând ca ori Neymar, ori Messi, să fie sacrificat.

Brazilianul pare a fi alesul, dar eventuale decizie a argentinianului de a nu prelungi contractul ar urma să-i scutească astfel pe „Șeici” de luarea unei decizii controversate.

Etichete: leo messi , contract , psg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



[ad_2]

Citește mai mult..