Exclusiv | Meciul Dinamo – Unirea Constanța se joacă! Vlad Iacob, anunț despre restanțele salariale

[ad_1]

  • UCL: LeipzigManchester City, miercuri, 22:00, DGS 1

  • UCL: InterPorto, miercuri, 22:00, DGS 2

  • Meciul Dinamo – Unirea Constanța este programat luni, 27 februarie, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1.

Dinamo – Unirea Constanța, pe arena Arcul de Triumf

Meciul Dinamo – Unirea Constanța a stat sub semnul întrebării, după ce mai mulți jucători de la Unirea Constanța și-au reziliat contractele.

Unirea Constanța a strâns 12 puncte după primele 16 runde din Liga 2, iar Dinamo are 24 de puncte. Campionatul se reia pe 25 februarie, iar cele mai importante meciuri pot fi văzute în direct pe Digi Sport.

În direct la Digi Sport, Vlad Iacob, administrator special la Dinamo, a anunțat că problema restanțelor salariale n-a fost rezolvată.

  • Atacantul Cătălin Țiră a dezvăluit că, pe 15 februarie, s-au făcut două luni de restanțe.

În schimb, conducerea lui Dinamo a ajuns la un acord pentru închirierea arenei moderne Arcul de Triumf, inaugurată în vara anului 2021.

Concorde: cursa supersonică, documentarul despre cel mai încântător avion construit vreodată. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:50.

„Din ultimele informații pe care le am, cei de la Unirea Constanța au înregistrat mai mulți jucători în ultimele zile și se vor prezenta la meci.

Suntem primul club privat de fotbal care a reușit să evolueze acolo (n.r. – pe arena Arcul de Triumf). Respectăm prevederile legale și prioritățile impuse de lege. Sperăm să avem stadionul plin meci de meci, ca să putem achita din datorii și să susținem activitatea curentă a clubului.

Am pus niște prețuri atractive pentru această partidă. Biletele vor începe de la 20 de lei.

Nu au fost încă achitate salariile restante. Suporterii fac toate eforturile posibile pentru a strânge acești bani. Fiind principala sursă de venit în acest moment, pot să ofer tot sprijinul și toată transparența.

Jucătorii sunt concentrați, sunt motivați. Ieri am avut o conversație cu Ovidiu Burcă pe această temă. Sper să luăm toate punctele până la finalul sezonului regulat”, a spus Vlad Iacob, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Dinamo va plăti 10.000 de euro pentru fiecare meci jucat pe Arcul de Triumf, potrivit Fanatik.

Singura confruntare în care Dinamo a evoluat pe arena Arcul de Triumf a fost meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din Cupa României, câştigat de echipa de primă ligă cu 3-2, pe 8 noiembrie 2022.

În 2022, Dinamo a jucat la Clinceni și Giurgiu meciurile considerate pe teren propriu.

Clasamentul în Liga a 2-a

Etichete: dinamo , liga 2 , unirea constanța , vlad iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..