O tânără de 23 de ani a murit în cel mai stupid mod, când se întorcea spre casă de la distracție

[ad_1]

O tânără de 23 de ani a murit în mod șocant când se întorcea spre casă de la distracție.


In articol:


O femeie de 23 de ani a murit când se întorcea spre casă la ora 2 dimineața, după o noapte petrecută cu prietenii într-un club.

Megan a căzut 25 de metri în gol, de pe o stâncă, potrivit Mirror..co.uk.

Citește și: Milionara ucisă cu 17 lovituri de cuțit în baie. Motivul șocant pentru care nepotul ei de 19 ani a comis crima

O asistentă care se afla în apropiere a alergat la plajă și a încercat s-o resusciteze până la sosirea paramedicilor, dar tânăra nu a mai putut fi salvată.

Ce greșeală a făcut Megan

Tragicul eveniment a avut loc în Cornwall, Marea Britanie. Megan Thornton se afla cu prietenii la o cabană veche de secole, situată pe malul mării, însă nu știa foarte bine cum este amplasată proprietatea.

Citește și: VIDEO. Un aligator a ucis o femeie din Florida care își plimba cățelul

Citeste si: Anda Adam, în război cu proprietarii vilei în care a locuit ani buni. Artista cere despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, după ce a fost evacuată din imobil- kanald.ro

Citeste si: Ce face Doru Gușman la mormântul lui Mîțu Stoian! O femeie l-a văzut de mai multe ori și a povestit tot: „Se uită de jur împrejur”- wowbiz.ro

Noaptea, după terminarea petrecerii, întrucât femeii i s-a spus că nu poate rămâne peste noapte pentru că erau deja 15 persoane cazate, ea a decis să plece însoțită de un amic.

Cei doi au ieșit pe ușa din spate care duce la grădină și la stâncă.

A înaintat într-o beznă totală

Cât timp amicul a plecat să caute un taxi, Megan a intrat în grădina din spatele cabanei, fără să știe că aceasta este foarte aproape de marginea stâncii de 25 de metri înălțime.

Cabana nu avea garduri care să protejeze oamenii deoarece eroziunea de coastă smulge gardul.

Citește și: Mesajul lansat de turcul Sait Caglar, către românii care l-au expulzat, pentru legături cu al-Qaida: „Să vă moară familiile în cutremur, ca să simțiți ceea ce simt și eu!”

Citeste si: „Nu a fost ușor să trăiesc asta.” Camelia Șucu, declarații despre divorțul de fostul soț- kfetele.ro

Citeste si: Lora, noi declarații despre divorțul de Dan Badea. Cântăreața s-a confruntat cu situații extrem de dureroase: ”S-au făcut mulți bani pe suferința mea”- radioimpuls.ro

De asemenea, în mod normal existau becuri solare care indicau marginea stâncii, dar ancheta a dezvăluit că luminile nu erau aprinse în acea seară și era beznă totală.

Haos după petrecere. Medicii nu au putut să o salveze pe tânără

Fiind complet întuneric, femeia a pășit în gol și s-a lovit mortal de stânci. Prietenul fetei a alertat oaspeții cabanei și una dintre invitate, care era asistentă medicală, a încercat să-i acorde primul ajutor, însă nu s-a mai putut face nimic pentru Megan.

Investigațiile ulterioare au arătat că femeia a murit din cauza rănilor de la cap și de la gât în urma căderii de la înălțime. Poliția a declarat că nu au existat circumstanțe suspecte privind tragedia.

Alcoolemia lui Megan era de 1,5 ori mai mare decât limita normală, dar martorii au declarat că era „în formă și bine” când a plecat de la petrecere.

[ad_2]

Citește mai mult..